Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Za Punčke

Če samo pomislimo na ponudbo igrač za deklice in za fantke, se morda za trenutek ustavimo. Namreč, toliko kolikor je možnosti za nakup danes, zagotovo še ni bilo. Ko smo bili nekoč sami otroci, je ponudba bila zelo skopa in omejena, na voljo ni bila niti polovica tega, čemur smo priča danes. Pa vendar, igrače za punčke ali pa za fantke, se ne razlikujejo zgolj po spolu. Recimo, kupujemo igračko za deklico, staro 4 leta in nekaj mesecev. Ima... Več

Igrače za punčke - velika izbira različnih blagovnih znamk po dostopni ceni.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je pomembno, da punčkam kupimo igračo namenjeno deklicam?

Ali je res to toliko pomembno? To pomeni morda to, da deklica ne kupimo avtomobila, pač pa dojenčka, punčko ali igračko, ki je namenjena ženskemu spolu? Nikakor ne. Deklicam oziroma prav vsakemu otroku je potrebno podariti igračke, ki se jim dopadejo. Kakšni so njeni interesi? Od marsikoga in marsikdaj boste slišali, da se deklicam podari kuhinjo, sesalec, punčko, vse kar je roza, ipd. Kaj pa, če vse to deklice ne veseli in bi si želela katerih drugih igrač? Pomembno je, da zadovoljite njenim željam in potrebam, tako da se osredotočite na te in ji kupite tisto, zaradi česar bo njeno zadovoljstvo še večje.

Deljenje igračk po spolu sicer obstaja in tudi nenapisano pravilo, da se deklicam kupijo igračke za deklice in fantkom za fante. Pa vendar nas ne sme presenetiti, če se kdaj zgodi, da bi deklica raje delavnico in pa fantek kuhinjo. To tudi ne pomeni, da kakorkoli motiviramo ali spodbujajo otroka k napačnim odločitvam. Pomeni le to, da podpiramo njihove interese.

Katere igračke za punčke kupiti?

Sedaj, ko je pred vami obsežna ponudba igračk za deklice, se sprašujete, kaj kupiti? Če deklico dobro poznate, poznate njene interese in želje, bo izbira enostavna. Če pa deklice ne poznate najbolje, pa se lahko vedno odločite za trend igračke, ki so v zadnjem času pri deklicah priljubljene ali pa univerzalne igračke, katerim se prav nobena deklica ne more upreti.

Izbira naj temelji v prvi vrsti na njenih interesih, seveda mora ustrezati tudi njeni starosti. Odločite se lahko tudi na podlagi priložnosti ob kateri jo obdarujete, je to rojstni dan, božič ali kar tako? Kakor koli, izberite igračko, ki je morda njena skrita želja, vprašate lahko tudi njene skrbnike, v kolikor se gre za deklico, ki ni del vašega vsakdanjika in ne poznate njenih želja.

Pri tolikšni izbiri, je seveda odločitev težja ali pa je to le razlog, zato, da najdete najbolj primerno, ne glede na to, kako zahtevna je deklica in kakšne so njene želje.

Katere igračke za punčke so na voljo?

Igračke za punčko so na voljo v obsežnem številu, pravzaprav bi morda potrebovali kar cel dan, da bi sploh utegnili pregledati vso ponudbo, če bi še to bilo dovolj. Pa vendar, če se lotimo vprašanja, kaj sploh sodi sem, so to razne punčke in dojenčki, kreativne igračke, didaktične, interaktivne, trend ali modne igračke, barbike, razni vozički in dodatki za punčke, dodatki za ličenje, dodatki za dojenčke in punčke, igrače za zunanjo uporabo, itd.

Priljubljene so vse, vsaka po svoje in vsaka posebej. Vsekakor pa se boste odločili najprej na podlag interesov in tudi starosti deklice. Morda deklico zanimajo prav posebne specifične igračke, najbolj pomembno je, da se upoštevajo njene želje in pričakovanja in le tako boste prepričani, da izbirate pravo.

Ne glede na to, katero izberete, ponudba je tako velika, da se za vsako majhno ali veliko deklico najde primerna igračka, ki bo v njeno otroštvo prinesla prav posebno veselje.

   

Prikazujem skupaj 873 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 873 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...