Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Za Fantke

Kupujete igračko za fantka? Je vaša izbira avtomobil? Morda robot? Kakšna sestavljanka? V bistvu je zelo pomembno, koliko je fantek star, kajne? Seveda. Igrače za fantke se ne razlikujejo zgolj po funkcionalnosti, pač pa so namenjene različnim starostnim skupinam. Če je fantek star 1 leto mu seveda ne bomo kupili že robota za starost 5+, in obratno. Vedno izberite igračke, ki se skladajo z otrokovo starostjo. Za fantke običajno kupimo... Več

Igrače za fantke - za radovedne mlade nadobudneže.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere igračke sodijo med fantovske igračke?

Če primerjamo igračke, ki so namenjene fantkom z igračkami, katere se priporočajo deklicam, je med njimi bistvena razlika. Medtem, ko so dekliške igračke običajno rozaste in živahnih barv ter spodbujajo deklice k igranju raznih vlog, k fantovskim sodijo vsa vozila, delavnice in podobne igrače, ki spodbujajo poklice, ki so praviloma za moške. Kakorkoli, med fantovske igračke sodijo že omenjena vozila (avtomobili, traktorji, motorji, itd.), roboti, didaktične in interaktivne igračke, dinozavri, tudi nekatere igračke za igranje vlog, ipd. Vidimo, da je ponudba dekliških igračk obsežnejša. Vsekakor pa je ponudba za fantke tudi izjemna in bo za vsakega fantka na voljo igračka, ki ga bo popolnoma prevzela.

Ne glede na to, katero igračko izberete za fantka, upoštevajte, da bodo te vedno dobrodošle in v kolikor niste prepričani o izbiri, se vedno lahko odločite za univerzalne igračke, s katerimi je praktično nemogoče zgrešiti.

Katere so najbolj priljubljene fantovske igračke?

Koliko in zakaj so določene igračke priljubljene, je težko razpredati. Govorimo lahko o priljubljenosti modnih trendov zadnjega časa, saj se nenehno pojavljajo novi junaki, motivi in zanimive ter zabavne igračke, ki so fantkom zanimive. Pomembno pa je vedeti tudi, da ostajajo nekateri junaki in drugi motivi vselej priljubljeni. Na primer, Spiderman, Superman in drugi. Teh se spomnimo še iz svojega otroštva in tudi danes so enako priljubljeni. Tako, da če ne veste, kaj izbrati, se lahko vedno odločite za tovrstne univerzalne izbire.

Priljubljene so tudi razne interaktivne igračke, ki imajo razne funkcije in omogočajo zabavno preživljanje časa. Ne smemo pozabiti na daljinsko vodene igračke, ki so med fantki že od nekdaj med najbolj priljubljenimi igračkami. Razna vozila, policijski in gasilski dodatki ter oprema, delavnice in vse, kar mora sestaviti ali razstaviti. Veliko je zabavnih priljubljenih fantovskih igračk, priljubljenost pa bo odvisna od vsakega otroka posebej.

Katero igračko fantku kupiti?

Kaj želite fantku kupiti? Avtomobil ali drugo vozilo, ker je to nekako za fantka najbolj primerno? Ali pa kakšne sestavljanke, didaktične igračke, ki so vedno priljubljene? Ne glede na vašo izbiro, upoštevajte, da so otroci zelo različni in se bodo navduševali nad različnimi igračkami. Vedno dobra izbira so trendovske igračke, ki so priljubljene v določenem obdobju.

Katero mu boste torej podarili? Če ga poznate, bo izbira veliko lažja in enostavnejša, kakor če ne poznate njegovih želja. Pri fantkih je običajno tako, da se bodo vedno razveselili najbolj igračk, ki jih najbolj zanimajo. Recimo, da so mu všeč roboti ali dinozavri, če jih ima že veliko in četudi mu podarite še enega, toliko bolje. Le glejte, da ne bo imel doma že enega enakega ali podobnega.

Izberete lahko tudi na podlagi njegove starosti, morda povprašate tudi njegove starše, če si želi kakšne posebne igračke.

   

Prikazujem skupaj 339 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 339 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...