VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Vreče in Stoli iz Pene-Stiroporja

Otroško pohištvo se običajno razlikuje od pohištva za odrasle predvsem po velikosti. Tako je otroški stol pomanjšana oblika odraslega stola, enako funkcionalen, uporaben in praktičen. Vendar pa veliko bolj prikupen. Prav tako so otroške vreče za sedenje vse bolj pogost izbira. Imamo občutek, da nas te kar posrkajo vase. Otroška vreča za sedenje je tako otroku primerna, na voljo tudi v raznih barvah, velikostih... Več

Otroške vreče za sedenje in drugi stoli za udobno sedenje in počitek.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako se odločiti, kateri bo najbolje otroku ustrezal?

Odločili ste se, da boste otroku kupili stol ali vrečo iz stiroporja. Sedaj, ko ste odprli ponudbo, pa ste ugotovili, da je ta precejšnja.

In se odločate, pregledujejo ter tuhtate, nikakor pa s ene morete odločiti. Nekaj namigov, katere je potrebno upoštevati pri izbiri in bo ta občutno lažja. Torej, ali izbirate za deklico ali fantka? Koliko je star otrok? Velik in težak? Ima morda rad kakšno posebno barvo ali obliko? Mogoče pa veste, nad čem se navdušuje, katera je njegova najljubša žival. V skladu z odgovorim boste prejeli najbolj ustrezen odgovor o izbiri.

Vsekakor bo otrok vesel katerekoli vreče ali stola iz stiroporja, če pa že imate to možnost izbire, pa je seveda smiselno, da se odločite za model, ki bo otroku prinesel največ veselja, udobja in bo hkrati tudi funkcionalen. Namreč, seveda mora služiti svojemu namenu, saj ne bo le okras otroške sobe.

Katerega izbrati?

Kateri stol ali vrečo iz stiroporja izbrati? Medvedka, rakuna, pikapolonico, samega dinozavra, klasičen stol, vrečo ali katero drugo obliko? Naštevanje ni zgolj naštevanje, pač pa so dejansko na voljo v takšnih oblikah. Večinoma so najbolj zaželene prav živalske oblike in tako skoraj ni možnosti, da ne bi našli oblike, ki otroku ne bi ustrezala. Najmlajšim se bodo dopadle živalske oblike, nekoliko večjim otroka pa klasika. Niti ni pomembno, pomembno je predvsem to, da upoštevate želje otroka in sledite njihovim pričakovanjem. Tako bo izbira takšna, da bo otroku popolnoma ustrezala.

Ne pozabite izbrati ustrezne dimenzije. Za koliko starega, težkega in velikega otroka potrebujete stol ali vrečo? Gre za pomemben podatek, saj ne želite kupiti stola ali vreče, ki ne bi po velikosti ustrezala. Izberete lahko tudi na podlagi barv. Izberite stolček ali vrečo, ki bo otroku prinesla največ zadovoljstva, veselja in udobja.

Zakaj otroku kupiti vrečo ali stol iz stiroporja?

Vreče in stoli iz pene in stiroporja, so zaradi svojih uporabnih vrednosti izredno priljubljena izbira staršev majhnih in večjih otrok. Ne samo, da so zelo prikupni in lepi, hkrati so tudi praktični in zelo uporabni. Pravzaprav izpolnjujejo svojo funkcijo stola, kar pomeni, da bo otrok na njih dejansko tudi sedel in jih tako uporabljal.

Vreče in stoli iz stiroporja so na voljo v različnih velikostih, oblikah, tudi barvnih kombinacijah. Kar je velika prednost, saj jih lahko tako kombinirate z ostalo opremo otroške sobe ali pa enostavno sledite željam otroka in mu kupite stol, ki je v njegovi najljubši barvi.

Tovrstni stoli so tudi zelo udobni in bodo tako otroci v njih mirno ter udobno preživljali čas. Družbo jim bodo delali, medtem, ko otroci počivajo, berejo, zgolj sedijo, itd.

Tudi cena tovrstnih stolov je sprejemljiva, kar je velika prednost. Njihov prikupen videz pa je običajno usoden, da se za nakup odločimo.

   

Prikazujem skupaj 7 izdelkov

 • Mehki sedež gasilski avto -028-26-ZA3195

  Redna cena (z DDV): 78,39 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Sedežna Garnitura iz Pene Mamitati - A5

  Redna cena (z DDV): 119,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mehki Penasti Stolček za Otroke - Chicco - Twist - Crocodile

  Redna cena (z DDV): 85,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Sedežna Garnitura - Tuppi - Volan - 77 x 42 x 35 cm - Design 30

  Redna cena (z DDV): 90,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mehki otroški fotelj Albero Mio Nature&love N001 Rose - Desert Rose

  Redna cena (z DDV): 75,71 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Sedežna Garnitura iz Pene - Volan - SWM0125

  Redna cena (z DDV): 119,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • MINNIE MOUSE OTROŠKI FOTELJ - SEDEŽNA VREČA 67 x 54 x 59 cm - 3700057129309

  Redna cena (z DDV): 79,20 €
   V košarico

  Dobavljivost:

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 7 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...