Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Vozila - Ladje - Letala

S katerimi igračkami se najraje igra vaš otrok? Če imate deklico bo odgovor najverjetneje drugačen, kot če imate fantka. In pomembno za odgovor je tudi dejstvo o starosti otroka. Torej, spol in starost. Ali pa morda obstajajo univerzalne igrače za fantke in takšne tudi za deklice? Nekako bi lahko rekli, da ne glede na starost, se bodo deklice navduševale nad raznimi punčkami in dojenčki, fantki pa nad avtomobilčki ali nasploh vozili.... Več

Otroški avto, letalo ali ladja - ne glede na želje - na voljo po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so vozila namenjena zgolj fantkom?

Odgovor je ne. Čeprav smo morda vedno bili prepričani, da avtomobilčke kupujemo fantkom, pa to ne bo držalo. Namreč, tudi deklica se lahko navduši nad avtom. Tudi ženske so voznice in normalno je, da bo morda deklici zanimiva igra z avtomobilčki, saj veselo spremlja mamico ali očija, ko vozita. Morda ima tudi brata in zanjo igra z avtomobilčki ne bo tuja, pač pa ji bo predstavljala zabavo.

Zmotno je misliti, da so točno določene reči namenjene določenemu spolu. Nekatere seveda so, ko pa se pogovarjamo o igračkah, pa tudi po nekem nenapisanem pravilu pripisujemo določene lastnosti ali igračke dečkom in druge deklicam. Nas pa otroci nemalokrat presenetijo in jih veseli nekaj, kar je morda »primerno« za nasprotni spol. Sledite potrebam in interesom otroka, in če to pomeni, da deklice kupite avtomobilček, tudi prav - saj boste le tako prepričani, da ste se odločili ustrezno.

Katera otroška vozila so najbolj priljubljena?

Otroška vozila so igračke, katere so priljubljene predvsem pri fantkih. Je pa tudi kar nekaj deklic, katere rade posežejo za katero od tovrstnih igračk. Vozila so tako vsi avtomobilčki, gradbena vozila, komercialna, motorji, štirikolesniki in vsa druga vozila.

Ker običajno otroci zelo radi posnemajo in spremljajo ter se zgledujejo, bodo zagotovo želeli imeti igračke, s pomočjo katerih bo njihova igra zelo zabavna. In vozila so priljubljena že od nekdaj, ne gre za trend ali modno muho, pač pa stalnico. Kadar morda ne vemo, kaj kupiti fantku za darilo, se vedno odločimo za nakup katerega od vozil, kajne? Ker vemo, da je s takšno izbiro nemogoče zgrešiti in čeprav mogoče ima fantek vrsto takšnih igračk, bo še kakšen avtomobilček ali katero drugo vozilo, odlično darilo.

Zaradi visoke priljubljenosti, so tudi možnosti izbire precej visoke in se lahko odločite za različna vozila, zelo pristna in kvalitetna.

Katera vozila izbrati in kaj vse sodi mednje?

Med vozila oziroma otroške igračke vozila sodijo vse igračke kot so motorji, traktorji, avtomobili, štirikolesniki in vsa ostala vozila. Priljubljena so pravzaprav vsa, le s to razliko, da za enega otroka določena bolj kot druga, ipd.

Katero vozilo boste torej izbrali za vašega otroka? Bo to motor ali avtomobil? Morda pa bager ali traktor? Katera pa menite, da bi mu prinesla največ veselja? Kajti prav ta so tudi prava izbira. Izberite vozilo, za katero veste, da bo otroka popolnoma navdušilo in katerega bo vesel.

Nekateri otroci imajo radi vsa vozila, medtem ko kateri drugi izberejo raje le motor, bager, traktor ali katero drugo vozilo. To ne pomeni, da ne bodo veseli, katerih drugih igračk vozil, pomeni le to, da jih bo morda razveselilo točno določeno. Vozila so klasične igračke, ki trajajo vrsto let in so enako priljubljene kot nekoč, njihova priljubljenost pa nemalokrat še raste.

5/5 - (7 ocen) | Dodaj oceno
Vozila - Ladje - Letala

   

Prikazujem skupaj 534 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 534 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...