Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Sestavljanke, 3d Puzzle

Katere igrače se morda poleg najljubše plišaste igrače še spomnite iz vašega otroštva? So to morda puzzle? Resnično so te prisotne že od nekdaj. Sestavljanke so del otroštva vsakega otroka. Nekateri otroci imajo vrsto različnih in so njihova najbolj priljubljena igračka, s katero se lahko zamotijo ure in ure. Sestavljanka je lahko tudi način druženja, velikokrat se otrokom pridružimo tudi starši in skupaj... Več

Puzzle ali sestavljanke - množica različnih, po konkurenčnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Česa se otrok uči s sestavljankami, 3D puzzlami?

Klasika, ki ostaja, se razvija in spreminja, hkrati pa je njen pomen vselej enak. Sestaviti več delov skupaj v pravo smiselno celoto. Govorimo o sestavljankah. Nekoč so bile na voljo zgolj klasične sestavljanke, le različnega števila delov. Danes pa so na voljo tudi 3D sestavljanke, ki so nekako posebne. Veliko njih ima tudi poseben namen, tako da pred nakupom je treba vedno določiti, kaj pričakujete od sestavljanke.

Otrok tako s pomočjo sestavljanke ali sestavljanja pridobiva razne sposobnosti, med katerimi so tudi zbranost, potrpežljivost in vztrajnost. Tako dolgo ne odnehamo, dokler sestavljanka ni v celoti sestavljena, kajne? Komaj čakamo, da le zagledamo le še nekaj zadnjih koščkov, ki manjkajo in sestavljajo kasneje celoto, čudoviti sliko ali motiv.

Že s primerno izbiro igračk za otroke, lahko marsikdaj vplivamo na njegovo razumevanje, učenje in oblikovanje raznih sposobnosti in možnosti učenja. Sem sodijo tudi sestavljanke.

Katere sestavljanke, 3D puzzle izbrati?

Vedno zabavne in zanimive sestavljanke ostajajo tudi danes med najbolj priljubljenimi igračkami. Od nekdaj predstavljajo klasiko izbire, zaradi katere je lahko izbira vselej olajšana. Če veste, da otrok ima rad sestavljanke in tudi, če nimate tega podatka, bo sestavljanka vedno prav izbira. In to je ravno največja prednost sestavljanke. Med naslednjimi so tudi obsežna možnost izbire in tudi primernost različno starim otrokom ali odraslim.

Katere torej izbrati? Najbolje je, da se ravnate po starosti in zahtevnosti sestavljanke. 1000 in več kosov bodo primerne za večje otroke ali celo odrasle, medtem, ko boste za mlajše izbirali manj zahtevne, z manj deli in nezahtevne. Prednost sestavljank je prav v tem, da lahko med množico različnih izberete sestavljanke, ki se bodo skladale z interesi otroka, tako po motivu, kot velikosti, zahtevnosti, številu delov, itd. So tudi cenovno ugodne in vedno pravšnja izbira kot možnost obdarovanja.

Zakaj so sestavljanke, 3D puzzle dobra izbira?

Ko ste bili otrok, s čem ste se največ igrali? Ste radi sestavljali? Puzzle so zagotovo bile med igračkami številka 1. Tako lahko rečemo, da sodijo med tradicionalne igračke, ki bodo razveseljevale tako mlajše kakor tudi starejše. Zato so dobra izbira, vedno so lahko igračka, s katero ne boste zgrešili. Kar bo pomembno upoštevati, je predvsem starost otroka in sicer za mlajše otroke bodo primerne sestavljanke nekoliko večjih dimenzij in manjšega števila, medtem, ko bodo za večje primerne manjše sestavljanke in z več kosi. Nad sestavljankami se navdušujejo tudi odrasle. Krasne slike, ki pritegnejo in zbujajo razne občutke, ko je treba sestaviti še tako velik izziv.

Dobra izbira so torej tudi takrat, kadar enostavno ne veste kaj podariti. Uporabne, praktične in  želene sestavljanke nas tako spremljajo tudi v dobi odraslosti. Torej so nekako vedno vpete v naše življenje in so vedno izbira, ki je »in«.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Sestavljanke, 3d Puzzle

   

Prikazujem skupaj 403 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 403 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...