Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Roboti

Ko izbirate igračko za fantka, se poleg avtomobilčka in drugih vozil spomnite na še kaj? Je morda to robot? Namreč, roboti so odlična izbira, predvsem za fantke, vsekakor pa so na voljo tudi modeli za deklice. Za robote je običajno značilno, da imajo razne funkcije in sicer se premikajo, transformirajo (npr., iz robota v avtomobil), pojejo, itd. Nemalokateri imajo tudi glasbene učinke in svetlobne, kar pomeni, da so otrokom še bolj... Več

Robot je igračka z zanimivimi možnostmi igre - preverite bogato ponudbo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so roboti primerni zgolj za fantke?

Sedaj smo že ugotovili, da roboti niso primerni zgolj za fantke, pač pa tudi za deklice. Tega nismo ugotovili le na podlagi barv, saj boste med ponudbo naleteli na veliko različnih, pač pa tudi po tem, da se otroci radi enako zabavajo, ne glede na spol. Če se otrok navdušuje nad plesočim robotom in se mu pri tem pridruži, je pravzaprav nepomembno, katerega spola je otrok. Vse, kar je pomembno, je le to, da izbran roboto ustreza otrokovim željam, mu prinaša veselje in nove možnosti igre.

Če veste, da ima otrok (deklica ali fantek) robote rad, izberite robota. Velikega, majhnega, takšnega ko hodi, pleše ali kako drugače zabava otroka. Pomembno je doseči zadovoljstvo otroka. To je sicer najenostavneje takrat, kadar točno vemo, kakšen robot mora biti, da bi otroku bil všeč. In zato je dobro, če imate možnost predhodno izvedeti, katerega mu kupiti.

Kateri robot izbrati?

Torej, odločili ste se otroka razveseliti z robotom. Sedaj pa ne veste, katerega točno izbrati, saj je ponudba dokaj obsežna. Kateri mislite, da mu bo všeč?

Pomembno je, da se otroci, kateri se nasploh navdušujejo nad roboti, ne bodo pritoževali in bo vsak robot pri njih dobrodošel. Preverite le, da ne boste kupili takšnega, katerega morebiti že ima. Sicer pa se lahko odločite tudi na podlagi otrokovih želja in njegove starosti. Za večje otroke boste kupili robota, kateri ima visoke funkcijske zmožnosti in obratno. Za mlajšega takšnega, da ga bo znal uporabljati in bo razumel njegov pomen. Le tako ste lahko prepričani, da bo izbira prava. 

Roboti so zelo priljubljene igračke in nekako vedno »in«. Z njimi lahko razveselite otroke različnih starostnih skupin in spola. Izberite model, ki se bo najbolje skladal z interesi otroka, tako po barvi, funkcijah in drugih lastnostih.

Koliko starim otrokom kupiti robota?

Roboti so namenjeni le fantkom. Zmotna ugotovitev, saj to ne bo držalo, kajti tudi marsikatera deklica se navdušuje nad zanimivi roboti.

Koliko staremu otroku pa kupiti robota? Mora biti star že 8 ali 9 let, ali pa je dovolj, da je 3? Kadar govorimo o starosti, mislimo predvsem na upoštevanje starostnih omejitev pri malih otrocih, mlajših od 3 leta, saj se zna zgoditi, da bo otrok napačno igračko uporabil. In je zato nujno, da pred starostjo 3eh let kupimo igračke, ki so namenjen tej starosti. Če pa se 8 letnih rad igra z igračko, ki je priporočljiva 3letniku, mu je ni potrebno vzeti. Torej, pri robotih, niso vsi enaki in pri vsakem od njih bo navedena tudi priporočljiva starost. Nekateri so zelo funkcionalni, zato je prav, da se kupijo otrokom, ki jih bodo znali uporabljati. Spet drugi pa bodo imeli manj funkcij in bodo namenjeni mlajšim otrokom. Če veste, da ima otrok rad robote, je morda dobro tudi, če ga vprašate, kateri se mu najbolj dopade. 

   

Prikazujem skupaj 30 izdelkov

  1. 1
  2. 2

   

Prikazujem skupaj 30 izdelkov

  1. 1
  2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...