Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Risalne in Magnetne Table

Otrokove želje in tudi potrebe se z odraščanjem spreminjajo. Tako se spreminjajo tudi igračke, ki so primerne zanj. Ker so otroci zelo različni, je tudi ponudba otroških igračk izredno bogata in lahko za vsakega otroka najdemo tisto, kar mu bo predstavljalo odlično zabavo. Obstajajo pa tudi igračke, ki so zelo uporabne, saj mu nudijo možnost učenja in izražanja. Recimo magnetna tabla in table za risanje. Magnetne table običajno imajo tudi... Več

Magnetna tabla in table za risanje - kakovostne in po ugodni ceni - vse na enem mestu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Česa vse se otrok lahko nauči s pomočjo magnetne ali risalne table?

Magnetne in razne risalne table so skorajda obvezna igračka, če ne otroška oprema. Vse več staršev prepoznava njihove prednosti in možnosti, zato so tudi med najbolj priljubljenimi igračkami, ki so na trgu.

Otrok se z njihovo pomočjo uči risati, pisati in kako drugače ustvarjati. Odvisno od funkcij, katere table omogočajo, so te zelo uporabne in se otroci z njimi zelo zamotijo. Tako ne prinašajo zgolj možnosti učenja, pač pa tudi zabavo in veselje.

Z risalnimi tablami zagotovo naredimo veliko dobrega za otroka. Tudi, ker so na voljo v raznih dimenzijah, jih lahko uporabljajo otroci različne višine in starosti. Nekatere so zelo interaktivne in z dodatnimi funkcijami na različne načine spodbujajo otroke k ustvarjanju in zabavnemu učenju.

Table imajo veliko prednosti in so zagotovo iz tega razloga ena od najpriljubljenejših igračk. Kadar vemo, da je otrok še nima, ne bo potrebe po posebnem razmišljanju, kaj mu podariti.

Katero risalno tablo izbrati?

Risalne table so na voljo v različnih dimenzij in z različnimi možnostmi. Želite tablo z dodatnimi magnetnimi črkami ali številkami, drugimi znaki? Vam je morda dovolj klasična tabla, po kateri lahko otrok piše ali riše kar s kredo? Ali pa bi želeli kombinacijo obeh?

Kako velika mora biti tabla? Višina otroka bo odvisna od potrebne velikosti table. Morda želite, da je tabli dodan tudi stolček za lažje ustvarjanje? Mora imeti posebne dodatke? Vse to lahko seveda vpliva na vašo odločitev.

Glede na to, da je pred vami izjemna in obsežna ponudba, boste zagotovo našli najbolj primerno ali ustrezno tablo. Ne škodi tudi, če otroka vprašate za mnenje in se tako prepričate, katera bi bila najbolj primerna zanj. Vsekakor pa ste lahko prepričani, da bo vsaka magnetna ali risalna tabla dobra izbira. Otroci so nad njimi navdušeni, nič manj pa se ne dopadejo tudi staršem.

Zakaj so risalne table priljubljene?

Risalne table so priljubljene in različnih razlogov. Kolikor je ljubiteljev, je lahko toliko različnih odgovorov. Pa vendar, če jih nekako poenotimo, dobimo specifične odgovore, torej prednosti, zaradi kateri so te priljubljene med množico staršev.

Table so zanimive predvsem, zaradi možnosti učenja in izobraževanja. Otroku bo veliko zanimiveje risati in pisati po tabli, kakor če bi to počel v običajnem zvezku. Tudi zato, ker bo imel na voljo veliko raznih dodatkov in možnosti, kateri bi njegovo igro ali učenje popestrili.

Otroci se najhitreje učijo preko igre in, zakaj jim ne omogočiti zabave z učenjem, če lahko? Tudi, ne glede na njegovo starost, table so lahko primerne za vse otroke enako. Razlikovale se bodo le po velikosti in možnosti uporabe.  So tudi cenovno dostopne. Veliko staršev prepoznava edinstvene prednosti različnih tabel, zaradi katerih so te zanesljivo »musthave« otroška oprema ali igračka.

5/5 - (5 ocen) | Dodaj oceno
Risalne in Magnetne Table

   

Prikazujem skupaj 97 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • LCD tablica WOOPIE 8.5 "za risanje - 41205 - Woopie

  Redna cena (z DDV): 27,13 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • Bela tabla - Magic Illuminated 3D Whiteboard Glasses Blue-9965

  Redna cena (z DDV): 14,50 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Risalna tabla na Stojalu - 104x60 CM - 8690089070623

  Redna cena (z DDV): 44,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Risalna Magnetna Tabla Dvostranska Aga4Kids - BIG NATURAL MRDB03 - K13229

  Redna cena (z DDV): 79,20 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • Magnetna tabla s štampiljko - Roza - 13028

  Redna cena (z DDV): 7,25 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 97 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...