FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Računalniki in Tablice

Dandanes vemo, da brez znanja računalnika, vsaj osnov, ne moremo pravzaprav nič. In nekako je vse odvisno do računalnika. Ne predstavljamo si več življenja še izpred 30let, ko teh ni bilo oziroma jih nismo toliko uporabljali »navadni smrtniki«. Danes pa je skorajda življenje nemogoče brez tega. In tako nas že naši otroci spremljajo in opazujemo ob uporabi teh. Seveda želijo tipkati in stiskati, pa vendar to ni igračka in... Več

Otroški računalnik in otroška tablica - izberite funkcije za najboljše izkušnje otroka.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katero tablico ali računalnik izbrati?

Odločili ste se otroku kupiti tablico ali računalnik in sedaj se sprašujete, katero? Morda niti niste pričakovali tako pestre ponudbe in vas je ta močno presenetila. Pa vendar, izbira je zelo pomembna, saj so funkcije različnih tablic in računalnikov lahko različne. Za katero se boste torej odločili oziroma, kaj upoštevati pri nakupu?

Pri nakupu je predvsem pomembno upoštevate potrebe in tudi sposobnosti ali znanje otroka. Če morda menite, da otrok potrebuje znanje seštevanja, mu boste kupili računalnik ali tablico, katera mu bo omogoča tudi to. Ipd. Sedaj, ko recimo že pozna barve in oblike, je čas, da se uči črk. Želite, da se njegovo znanje stopnjuje in napreduje, zato mu boste vedno izbrali računalnik ali tablico, ki bo podpirala njegove potrebe. Morda si otrok želi risati? Potemtakem je najbolj smiselno mu kupiti računalnik, s katerim bo to enostavno tudi počel.

Koliko staremu otroku kupiti računalnik ali tablico?

Računalniki in tablice so vse okrog nas, z njimi se srečujemo pogost, če ne že vsakodnevno. In tudi otroci zelo radi opazujejo in posnemajo igračke, zato nas ne čudi, da so ti na voljo v otroških oblikah ali v oblikah igračk. So zelo priljubljene igračke in se jih poslužujejo ter razveselijo tako najmlajši, kakor tudi večji otroci. Glede na starost, bomo izbrali tablico ali računalnik, kateri mu lahko ponudi največ funkcij.

Računalniki in tablice za najmlajše (do treh let starosti) so običajno interaktivne, zabavne glasbene igračke, opremljene z raznimi zvoki in tudi svetlobnimi učinki. Medtem, ko so tablice in računalniki, ki so namenjeni otrokom 3+ že prilagojeni njihovi starosti in so običajno didaktične igračke, s pomočjo katerih se otrok enostavno uči. Tablice in računalniki za večje otroke že imajo veliko več funkcij, kot so tudi seštevanje, odštevanje, črke, risanje, ipd.

Zakaj je računalnik ali tablica dobra izbira?

Ker so računalniki in tablice tudi prihodnost naših najmlajših, je dobro, da se z njimi spoznajo relativno hitro in, da se še sedaj začnejo privajati na njihovo uporabo. To niti ne bo tako težko, glede na to, da so na voljo prav za otroke, kar pomeni, da so prilagojeni njihovim sposobnostim.

Gre za poučne izobraževalne igračke, s pomočjo katerih bodo otroci mnogo hitreje, enostavneje in učinkoviteje dosegli določeno znanje. Bodisi gre za otroka, kateri se uči oblik ali barv, ali pa za otroka, katerim je nujno znanje seštevanje, odštevanje, učenje črk, ipd. Izberite glede na otrokove potrebe in tudi njegovo dosedanje znanje. Četudi se morda določena izbira sklada s starostjo otroka, če otrok nekaj že dobro pozna, je nakup brez smisla. Kupite mu vrsto računalnika ali tablice, katera mu bo omogoča takšne funkcije, da se bo z njihovo pomočjo lahko enostavneje učil.

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

 • Otroški računalnik v ANGLEŠČINI in POLJŠČINI Smily Play 8030

  Redna cena (z DDV): 57,06 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Izobraževalni prenosnik poljsko-angleško 65 funkcij Z3321-271PE-ZA3321 NI

  Redna cena (z DDV): 53,62 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Izobraževalni prenosnik za otroke poljsko-angleško 65 funkcij --ZA3321 ROZA

  Redna cena (z DDV): 53,62 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • LCD tablica WOOPIE 8.5 "za risanje - 41205 - Woopie

  Redna cena (z DDV): 27,13 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...