VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Pripomoček za Spanje - Plišasta Igrača

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je pripomoček za spanje nujen?

So otroci, kateri brez težav zaspijo brez veliko truda. In so otroci, kateri potrebujejo polno posteljo raznih igračk, zato da zaspijo, da se počutijo popolnoma varne. So pa tudi otroci, kateri potrebujejo zgolj eno in svojo najljubšo igračko za spanje. Pripomoček za spanje seveda ni nujen, je pa zelo dobrodošel in velikokrat tudi priporočljiv, v kolikor gre za otroka, kateri morda sicer težje zaspi.

Nujni ali ne, po navadi se izkaže, da so dejansko nujni v primerih, kadar je otrok nanje navezan. Če je otrok takšen, da ne kaže posebnih potreb po njih, nič hudega. Pomembno se je le prilagoditi njegovim potrebam in željam. Če pa otrok zahteva kakšen pripomoček oziroma svojo najljubšo igračko, pa je seveda edino pravilno, da mu jo tudi ponudimo in zagotovimo – sploh, če želimo, da otrok zaspi brez posebnih težav. Slediti otrokovim željam in potrebam pomeni tudi zadovoljnega otroka – zadovoljen otrok pa je razlog za – zadovoljen starš.

Kako lahko otroška igrača za spanje vpliva na spanec otroka?

Otrok se lahko ponoči velikokrat zbudi, težje zaspi ali pa je njegovo spanje kako drugače oteženo. Potrebuje nekaj, kar ga pomirja in mu nudi občutek varnosti. Običajno je to njegova plišasta igračka za spanje, brez katere enostavno ne gre. Imate morda tudi sami kakšno prigodo, ko se je otrok zbudil in se v trenutku pomiril ter zaspal nazaj, ko je našel svojo igračko in jo stisnil k sebi?

Tako, da njegova najljubša plišasta igračka za spanje lahko močno vpliva na kakovost otrokovega spanca. So otroci, kateri enostavno ne zaspijo brez nje. Običajno gre za igračke, ki ga spremljajo že od prvih dni njegovega življenja ali pa enostavno za igračko, ki se mu je močno prikradla k srcu, iz kakršnegakoli razloga. Bodisi, zaradi oblike, mehkobe ali česa drugega. In tako je pomembno, da ima otrok igračko za spanje, ki mu bo vselej nudila toplino, mehkobo, domačnost, občutek varnosti.

Zakaj je pomembna plišasta igrača za spanje?

Plišaste igračke že od nekdaj imajo velik pomen za otroke. Na njih se otroci najhitreje in najlažje navežejo, glede na to, da so tako mehke in se jih lahko enostavno stisne k sebi. Predstavljajo občutek varnosti in nemalokrat se otrok naveže tako močno, da brez nje ne želi spati. Mogoče imate tudi sami podobne izkušnje iz lastnega otroštva in morda je takšna igračka z vami tudi danes ali pa ste jo prenesli na svojega otroka.

Tako je plišasta igračka za spanje izrednega pomena. Nihče si je ne želi kje pozabiti, saj se zavedamo, kako oteženo bi bilo uspavanje otroka. In zato je običajno vselej z otrokom. Kakor hitro otrok vstopi v posteljo, bo prva stvar na katero se bo spomnil prav njegova plišasta igračka za spanje. Ne glede na njeno velikost ali obliko, imajo zelo pomembno vlogo v otrokovem življenju, predvsem pri najmlajših.

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

 • Plišasta igrača Kaichi s projektorjem in glasbeno skrinjico - Hippo

  Redna cena (z DDV): 59,21 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Kookedo plišasta igrača s svetilko in glasbeno skrinjico - Opica

  Redna cena (z DDV): 42,30 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Plišasta igrača Kaichi s projektorjem in glasbeno skrinjico - Slon

  Redna cena (z DDV): 59,21 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Interaktivni izobraževalni medvedek - melodije, uspavanke-10010

  Redna cena (z DDV): 20,66 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • 151493 GLASBENI MEDVED - 8058664151493

  Redna cena (z DDV): 24,63 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • MAMO-TATO Slonček za crkljanje Minky

  Redna cena (z DDV): 7,65 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...