VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Poganjalci

Odlične kakovosti, uporabnih in funkcijskih zmožnosti poganjalci, ki si prepričali mnoge starše in osrečujejo veliko otrok. Poganjalci nudimo vam pestro ponudbo teh.

Poganjalci za otroke različnih blagovnih znamk po ugodnih cenah.Poganjalec za otroka je odlična izbira.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je poganjalec?

Kolo brez pedalov ali poganjalec deluje kot tekač, poganjajo ga otroške noge, vendar je po videzu podoben običajnemu kolesu. Nimajo pedalov, zato da otroka ne motijo pri vožnji. Tako lahko otrok z nogami počiva na tleh in ne izgubi ravnotežja. Sčasoma se otroci naučijo ohranjati ravnotežje in drseti več metrov, ne da bi dvignili noge.

Poganjalci so odličen, morda celo najboljši način, da se otrok nauči samostojno voziti kolo.

Obstaja več vrst poganjalecev. Razvrstimo jih lahko glede na material, iz katerega so izdelani:

-         plastika.

-         Železo/aluminij – ti so najpogostejši tip.

-         Leseni - njihova estetika je zelo posebna.

Nekateri imajo zavore in zadnje vzmetenje. Drugi modeli imajo stojalo, zvonec in celo blatnike. Vrsta uporabnih dodatkov predstavlja dodatno vrednost za udobje.

Pri otrocih in starših so zelo priljubljeni in jih ima skorajda vsak otrok. Mnogi otroci že od drugega leta starosti uporabljajo tovrstne poganjalce.

Kako uporabni so otroški poganjalci?

Otroška kolesa brez pedalov so običajno prva kolesa, katera imajo otroci. Služijo predvsem za učenje ohranjanja ravnotežja in vadbo nog, medtem, ko jih otrok poganja.

Poganjalci so za fante in deklice idelani za začetek. Modeli so enostavni, lahki in dobro opravljajo svojo funkcijo.

Poganjalci so za otroke naravnost popolni. Nekateri vključujejo bolj dovršene dekoracije in estetiko, kar je predvsem privlačno za otroka in ga bo zagotovo veliko raje uporabljal. Nekateri vključujejo praktične dodatke. Drugi vključujejo zadnjo zavoro, katera je lahko uporabna, ko je otrok večji in doseže večjo hitrost.

So predvsem udobni in ob primerni uporabi zelo varni. Otroci jih imajo zelo radi, kar je običajno tudi razlog, da ga imajo skorajda vsi. So nekako korak pred kolesom na pedala in otroku pomagajo do ustvarjanja raznih veščin in sposobnosti, katere mu bodo kasneje v odlično pomoč pri samostojni vožnji pravega kolesa.

Kateri poganjalec kupiti otroku?

Na voljo so modeli iz železa, aluminija in lesa, nekateri so z zavorami, drugi brez, s penastimi kolesi ali napihljivimi pnevmatikami, s fiksnimi ali nastavljivimi sedeži, itd. Pri mali Vragci je ponudba takšna, da boste zagotovo našli takšnega, ki bo ustrezal potrebam vašega otroka.

Izbirate lahko med različnimi blagovnimi znamkami, kot omenjeno tudi med materiali, funkcijami in lastnostmi. Navdušili bodo starše in otroke. Najdete lahko različne modele vseh cen in stilov. Vse kar je pomembno vedeti in ri nakupu upoštevati, je pravzaprav odvisno do potreb otroka in vaših želja.

Upoštevajte višino sedeža. Glede na višino otroka se bo treba odločiti za model, kateri zagotovi, da z nogami otrok doseže tla. Dobro je tudi, če je sedež nastavljiv po višini.

Upoštevate lahko dodatno opremo.

Poganjalec je še vedno kolo, katero zmore določeno hitrost in s katerega lahko otrok pade in je zato uporaba čelade in druge zaščitne opreme priporočljiva.

 

 

   

Prikazujem skupaj 235 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 235 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...