Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Pištole - Loki - Sablje

Predvsem fantki se navdušujejo nad igračkami, kot so otroški lok, otroška pištola, otroški meč ali sablje za otroke. Kavboji, vojaki in drugi navdušenci nad akcijo lahko pri nas izbirajo razne igrače iz tovrstne ponudbe. Predvsem lok za otroke je zelo priljubljen in tako nudimo možnost nakupa lokostrelskega seta. Meči so na voljo s svetlobnimi in zvočnimi učinki. Veliko je tudi različnih otroških... Več

Otroški lok, otroška pištola, otroški meč ali sablje - na voljo po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so pištole, loki in sablje dobra izbira?

Pištole, loki in sablje so seveda primerna izbira v kolikor je otroku zanimiva. Sicer so nekateri mnenja, da gre za igračke, ki so neprimerne za otroke, saj nihče ne želi »orožja«, pa vendar je to fantkom običajno zelo zanimivo in tako tudi ena od najpriljubljenejših igračk.

V prvi vrsti je potrebno otroku predstaviti vsako stvar na pravi način in, četudi se kdaj v njegovih rokah znajde kakšna, za katero menite, da je sicer neprimerna, bo znal z njo ravnati. Enako je pri orožju, otroka ni potrebno prikrajšati za tovrstne igračke, če veste, da ga zanimajo, pomembno pa mu je predstaviti, kako so te v primeru nepravilne rabe lahko nevarne. Pravzaprav je vsaka stvar, tudi najbolj nedolžna lahko nevarna. In, če otroku kupite igračke v obliki orožja, to ne pomeni, da spodbujate pri njem kakšne negativne lastnosti. Navsezadnje, tudi policija nosi orožje, kar pomeni, da je vedno način, da se otroku le igračka predstavi na pravi način.

 

Ali so pištole, loki in sablje primerni zgolj za fantke?

Nekatere igračke, kot so recimo pištole, loki in sablje so predvsem priljubljene pri fantkih. To pa ne pomeni, da ne obstajajo deklice, katerim ne bi bile tovrstne stvari tudi všeč. Namreč, tudi nekatere deklice se rade igrajo s pištolami in drugim otroškim orožjem, kar pa ne pomeni, da bi bilo karkoli narobe, pač pa le to, da jih zanimajo tovrstne stvari. Sploh, kadar imajo doma brata, zagotovo bodo poprijele za pištolo, mečem, sabljo ali čem drugem.

Otrok skozi igro oblikuje svoje interese in četudi so morda nekateri takšni, da se nam ne zdijo primerni za njihov spol, so popolnoma sprejemljivi. Tako, da ne smemo biti presenečeni, če kdaj zalotimo deklico, da se igra s katerim kosom otroškega orožja. Sploh, kadar je v družbi fantkom, pa četudi je morda sama, to ne pomeni nič, kot zgolj le to, da se ji dopadejo igračke.

Za koliko stare otroke so primerne pištole, loki in sablje?

Vsaka igračka je priporočljiva za določeno starost otroka. Običajno na vsaki od njih piše, koliko staremu otroku je ta namenjena. Kar sicer ne pomeni, da se drugi otroci, ki ne ustrezajo starosti ne morejo igrati. Vse kar je pomembno je to, da v primeru, da je otrok veliko mlajši, da je pod nadzorom odrasle osebe, da ne bi prišlo do nezaželenih posledic neprimerne uporabe. Zato je dobro, če je uporaba mlajšim otrokom nedosegljiva.

Nekatere igračke so tudi bolj specifične in je dobro upoštevati otrokovo starost in priporočljivo starost. Sem sodijo tudi loki, pištole, sablje in drugo otroško orožje. Pri teh je pomembno, da se starost upošteva. Običajno in večina so namenjena otrokom starejšim od treh let, nekatere pa veliko starejšim. Preverite pri vsakem kosu posebej in vsekakor upoštevajte, saj nekateri kosi tovrstnih igračk imajo tudi takšne dodatke in funkcije, zaradi katerih bi lahko ob neprimerni rabi prišlo do raznih poškodb.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Pištole - Loki - Sablje

   

Prikazujem skupaj 121 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 121 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...