Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Leseno Igralno Pohištvo

Ko govorimo o kakovosti in otroški opremi, tudi otroških igračah, nam seveda najprej na misel padejo lesene igrače ali v celoti leseno igralno pohištvo. Tako je skorajda vsaka otroška soba prostor, v katerem je otroška mizica in stoli, seveda lesena. Zavedamo se, da je pomembno, da so izdelki, katere uporabljajo otroci kakovostni in za uporabno varni. Zato se običajno odločamo za kakovostne materiale, med katerimi je tudi... Več

Otroška mizica in stoli v različnih barvah in z različnimi lastnostmi, po ugodni ceni. Na voljo tudi ostalo leseno igralno pohištvo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pomeni oziroma sodi med leseno igralno pohištvo?

Lesene igračke so danes zelo želene, sploh med starši, kateri otrokom želijo zagotoviti naravno izbiro igračk, okolju prijazno. Tako so običajno lesene igračke tudi didaktične, kar pomeni, da so izobraževalne in se z njihovo pomočjo otrok lahko veliko nauči. Lahko pa so tudi zgolj zabavne. Pogosta izbira pa je tudi leseno igralno pohištvo. Kaj sploh sodi med te? Predvsem so to igračke, ki so kakorkoli povezane s pohištvom, na primer, lesene hiške za punčke, otroški stoli in vse lesene igračke, ki so kakorkoli povezane s pohištvo. Otroci jih naravnost obožujejo, zato so odlična izbira tudi za obdarovanje ob različnih priložnostih.

Izbira bo predvsem odvisna od starosti in spola otroka. Vsekakor tudi od interesov otroka, kar pa je morda najbolj pomembno in po katerih bi se naj odločali, kaj bomo otroku kupili. Sicer se otroci razveselijo marsikatere igračke, še posebej pa tistih, ki so jim priljubljene.

Kateri kos kupiti?

Kateri kos otroškega lesenega pohištva kupiti? Kateri menite, da se bo otroku dopadel? Je morda izrazil posebno željo? Vam namignil, česa točno si želi? Če imate ta podatek, potem bo izbira precej enostavna, sicer se pa zna zgoditi, da boste potrebovali kakšen nasvet ali pomoč.

Otrokom kupimo reči, za katere menimo, da jim bodo prinesle zadovoljstvo. Velikokrat jim jih kupimo, ker menimo, da so zanje »zdrava« izbira. Pa to ne pomeni zgolj tega, da so iz naravnih materialov, ampak, da so enostavno takšne, da jih otroci težje uporabijo kako drugače od priporočenega ali pa se z njimi kakorkoli poškodujejo.

Leseno pohištvo je vsekakor igračka, vredna pozornosti. Tako starševske, kakor otrokove. In nas ne preseneča, da vedno ve staršev izbere razne kose tovrstnih igračk, navdušeni nad njimi pa so tudi otroci. Ne glede na to, kateri kos boste med pestro ponudbo izbrali, možnosti so takšne, da boste za vsakega otroka našli ustrezno.

Zakaj je leseno pohištvo priljubljeno?

Leseno pohištvo za otroke je priljubljeno, ker je iz naravnih materialov, prijazno do narave in tudi do otroka. Nanj prisegajo predvsem starši in v kolikor se nekdo močno navdušuje nad tovrstno izbiro, je seveda smiselno, da otroku kupijo tovrstne igračke.

Druga prednost je tudi trpežnost in jakost. Otroci velikokrat ne znajo ustrezno ravnati s predmeti in veliko njih pristane na tleh, otrok jih vrže ali kako drugače z njimi neprimerno ravna. Če so plastične, obstaja možnost, da se polomijo, poškodujejo ali uničijo. Pri lesenih te možnosti skorajda ni. Kar ne pomeni, da so neuničljive, so pa izredno močne v primerjavi z drugimi, manj odpornimi materiali. Tako, da imajo dolgo življenjsko dobo in uspešno lahko preživijo tudi nekaj generacij.

Leseno pohištvo je tudi zelo lepo in prikupno, dodelan dizajn in videz je tisti, ki prepriča predvsem starše, kasneje pa tudi otroke.

5/5 - (5 ocen) | Dodaj oceno
Leseno Igralno Pohištvo

   

Prikazujem skupaj 65 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Otroška lesena Mizica z 2x stolčkoma - Kidsee - Model 3

  Redna cena (z DDV): 89,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 3-4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Izobraževalni roza leseni potiskač - 50178 - Viga Toys

  Redna cena (z DDV): 74,84 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Letna Kuhinja Lesena - Wendy z dodatki - 78x34x105 CM - 8591864917051

  Redna cena (z DDV): 135,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Hišica za Punčke - Baby Vivo - Rosalie

  Redna cena (z DDV): 145,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: cca 7-10 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Kuhinja - Baby Vivo - Roza - Mila - 31221123

  Redna cena (z DDV): 135,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroško Igralno Pohištvo Schardt Sammy 3 delno - Belo

  Redna cena (z DDV): 187,16 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška mizica s stoli Tega Multifun Eco Komplet 1 + 2 - Multicolor

  Redna cena (z DDV): 371,81 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • 3sprouts knjižno stojalo - Sovica

  Redna cena (z DDV): 59,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 65 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...