VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Košek za Igranje z Žogicami

Predvsem mlajši otroci se zelo radi igrajo z žogicami je je tako otroški bazen z žogicami odličen način, da mu zagotovimo varen in udoben prostor, kjer bo zabava zagotovljena. Na voljo so v različnih barvah in z različnim številom žogic.

Otroški bazen z žogicami je na voljo v različnih motivih, po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kateri košek z žogicami izbrati?

Odločili ste se otroku kupiti velik koš s polno žog? Kakopak! Seveda. Gre za odlično izbiro, ki bo prinesla veliko, če ne največ veselja. Namreč, igračka, katera ni samo zabavna, pač pa je tudi igračka, katera otroke sprošča in močno zamoti.

Vendar pa ste tudi ugotovili, da je ponudba precejšnja. Kako se odločiti med množico različnih? Kaj boste upoštevali? Bo to barva? Morda oblika? Ali velikost? Predvsem slednjo je potrebno upoštevati, saj ne želite kupiti nečesa, kar kasneje ne bi mogli postaviti, zaradi pomanjkanja prostora? Pa tudi oblika je pomembna. Želite odprt košek ali morda zaprt šotor, kakšen poseben prostor? In pa barve. Glede na to, da so na voljo v različnih, ga lahko kupite v najljubši barvi otroka. In ne samo to, lahko kupite v takšni barvi, ki se bo skladala z ostalo opremo otroške sobe, kar bo še dodaten zanimiv in zabaven dekorativni element otroške sobice.

Za koliko stare otroke so primerni koški z žogicami?

Koške z žogicami srečujemo že skoraj povsod, predvsem pa tam, kjer bivajo majhni otroci. Zato jih običajno tudi kupimo za mlajše otroke, čeprav se jih močno razveselijo tudi večji. Pa vendar, odvisno od velikosti in oblike koška. Manjši so primerni za manjše, medtem, ko so na voljo tudi veliko šotori z žogicami, kateri so priljubljeni predvsem med večjimi otroci. Koški pa so vsekakor namenjeni najmlajšim, saj so tudi manjših dimenzij in visoki, tako da preprečujejo padec otroka.

Sicer je dobro, če se pri nakupu igračk ravnate po starosti, sploh kadar gre za mlajše otroke, seveda pa to ne pomeni, da se večji otroci ne morejo igrati z igračkami, katere so namenjene predvsem najmlajšim. Vse dokler se z njimi ne poškodujejo in jih uporabljajo v skladu z navodili proizvajalca, je igra vedno sprejemljiva. Bodisi govorimo o koških z žogicami ali o katerihkoli drugih igračkah.

Zakaj je ta igračka tako priljubljena?

Koliko zabave nekatere igračke prinašajo, kajne? Kdaj ste imeli občutek, da otrok resnično uživa. In za katero igračko lahko rečete, da je tako univerzalna, da so se vsi otroci nad njo navdušili in se z njo popolnoma zamotili? Pri tem, pa ni manjkalo smeha in veselja. Takšna igračka je tudi košek za igranje z žogicami.

Koš poln žogic! Kako prijetno in prikupno. Otrok se bo lahko naravnost zatopil vanje. Resda bodo žogice najverjetneje kasneje povsod in jih bo treba še vse pobrati, pa vendar nič ne more zamenjati njegovega veselja.

Velik koš z veliko žogicami je resnično igračka, ki bo razveselila vse otroke. Majhne in velike. Čeprav je seveda bolj primerna za mlajše otroke, pa vendar bo obilo veselja in zabave prinesla tudi nekoliko večjim otrokom. Ker lahko izbirate med različnimi oblikami, velikostmi in tudi barvami, tako koša, kakor žog, je to dodatna prednost, katero je pri nakupu potrebno upoštevati.

   

Prikazujem skupaj 3 izdelkov

 • KOŠARA ZA IGRAČE NAVY LISICE 35X47 CM - 5908310387581

  Redna cena (z DDV): 31,19 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Košek z Žogicami za Igranje - Bobono - Ballerinas Pink - 5908297433868

  Redna cena (z DDV): 148,12 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Košek-Kvadratni z Žogicami za Igranje - Bobono - Mint - 5908297433875

  Redna cena (z DDV): 148,12 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 3 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...