VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Kocke

Danes so zelo priljubljena igračka kocke. Razne kocke, lesene, plastične ali katerekoli druge, velike in majhne, barvne ali enobarvne, pomembno je le, da so kocke. Ko pa govorimo o priljubljenosti, pa nam seveda na misel najprej padejo duplo kocke, lego friends kocke in druge lego kocke. Morda potem čakamo na lego kocke akcija, saj vemo, da imajo nekoliko višjo ceno, pa vendar glede na to, koliko zabave in veselja otroku prinesejo, ne glede na spol in... Več

Duplo kocke, lesene kocke in druge kocke so odličen način za otrokovo preživljanje časa - na voljo bogata ponudba.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere kocke izbrati?

Na voljo je veliko različnih kock, tako modelov kot tudi od različnih proizvajalcev. Nekatere kocke so bolj priljubljene in tako bolj znane, vse pa imajo eno skupno stvar – otrok s ez njihovo pomočjo zamoti in razvija kreativnost.

Če kupujete kocke za večje otroke, potem so predvsem od Lego kock na voljo takšne, ki so primerne tudi za odrasle. Zbiratelji in ljubitelji bodo cenili posebne modele, kateri so običajno omejeni in izdani le v omejenem številu. Medtem, ko za mlajše otroke izberite velike kocke, zato, da se otrok ne bi z njimi kakorkoli poškodoval.

Pri izbiri kock je pomembno upoštevati otrokovo starost in tudi njegove želje. Če ima rad posebne kocke ali modele kock, je seveda najbolj primerno, da mu kupite takšne kocke. Na ta način boste zanesljivo dosegli otrokovo veselje in se bo z njimi dejansko tudi igral, torej igračko, ki bo služila svojemu namenu.

Katere kocke so najbolj priljubljene?

Koliko je takšnih igračk, katere imate doma in na katerih se nabira prah? Ali pa poznate otroka, kateremu ni prav ni zanimivo? Morda le za trenutek ali dva, potem se pa stvari zelo hitro naveliča. In bi želeli kupiti univerzalno igračko, ki bi mu služila še lep čas. Ste pomislili na kocke?

Za katere kocke menite, da bi se otroku dopadle? Če sodite po blagovnih znamkah, so zanesljivo Lego tiste, katere prepoznajo tako otroci, kakor tudi odrasli. Tudi MegaBlocks. Na voljo je veliko drugih, nekatere so celo interaktivne, kar pomeni, da so lahko magnetne, nekatere so lesene, različnih oblik, funkcij, ipd.

Izberite kocke, ne zaradi priljubljenosti, pač pa, ker bodo otrok všeč. Če se mu dopade Lego, vložite v Lego. Itd. Kocke pa so vsekakor univerzalna igračka, s katerimi se nemalokrat »igramo« tudi odrasli in skupaj z otroci ustvarjamo razne zgradbe, stolpnice, mostove in druge oblike ter stavbe.

Zakaj so kocke dobre za otroka?

Kocke so ene od najbolj priljubljenih igračk, ne samo zato, ker spodbujajo otroka h kreativnosti in, ker otroci radi sestavljajo ter ure in ure preživijo prosti čas v družbi kock, pač pa zato, ker so tudi izredno zabavne, zanimive in na voljo v različnih oblikah in velikostih, modelih, itd. Kar je prednost kock, je tudi v tem, da so na voljo za mlajše otroke in za starejše. Za mlajše so običajno nekoliko večje kocke, medtem, ko za starejše otroke in mladostnike tudi zelo drobne in zahtevajo veliko časa in energije, da se sestavi končni model.

Kocke so izredno uporabne in večstranske, so pravzaprav univerzalne in vedno dobrodošle. Prednosti so torej več kot očitne, najbolj pomembna pa je ta, da jih imajo otroci zelo radi. Kar je seveda tudi najbolj pomembno, saj z igračkami vedno želimo doseči otrokovo zadovoljstvo in veselje, s kockami je to precej enostavno.

   

Prikazujem skupaj 541 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 541 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...