Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Interaktivne Igrače

Različne igračke služijo za razne namene in potrebe otrok. Nekatere so izobraževalne, druge zabavne, lahko pa združujejo tudi vse lastnosti hkrati. Tako so zelo zanimive interaktivne igračke, ki so običajno funkcijske in zagotavljajo razne posebne učinke. Sem sodijo glas in svetloba, pritegnejo pozornost otroka in mu zagotavljajo zabavno igro. Hkrati pa so lahko tudi odličen način za učenje raznih osnovnih stvari, kot so oblike, barve, ipd. Izbira... Več

Interaktivne igrače so multifunkcijske igrače z množico različnih možnosti za igro. Ponujamo vam bogato možnost izbire.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pomeni, če je igračka interaktivna?

Brskate med igračkami in ste naleteli na razne nazive, kot so didaktične, kreativne, izobraževalne, ustvarjalne, interaktivne igračke, itd? Sedaj se sprašujete, kakšna ali kaj pomeni, da je določena igračka interaktivna?

Ko rečemo, da je igračka interaktivna, bo zagotovo opremljena z raznimi zabavnimi in zanimivi funkcijami. Recimo, muca, ki se sprehaja, oddaja glasove. Ali pa dojenček, kateri joče, lula ali kaka. Itd. Vse to so interaktivne igračke, saj imajo dodane posebne lastnosti in funkcije, zaradi česar so veliko bolj zanimive in zabavne. Ker so funkcije predvsem zanimive mlajšim otrokom, so tako interaktivne igračke predvsem primerne za mlajše otroke, čeprav ne manjka niti interaktivnih igračk, primernih za večje otroke.

Interaktivne igračke so predvsem v zadnjih letih pridobile veliko na priljubljenosti in so zaželene ne glede na spol otroka. Ponudba je pestra, prav zaradi visokega povpraševanja po teh in so tako na voljo različne, zato, da vsak otrok najde zase najbolj primerno.

Katere interaktivne igračke kupiti?

Interaktivne igračke so ene od najbolj priljubljenih igračk. Na voljo so v raznih velikosti, oblikah in z različnimi lastnostmi. Predvsem zanimive so mlajšim otrokom. To pa zato, ker so običajno grajene z različnimi funkcijami, katere velikokrat vključujejo zvočne, svetlobne in katere druge učinke.

Med interaktivnimi igračkami boste tako našli primerne igračke za deklice ali fantke, različnih starostnih skupin. Hitro se pojavi vprašanje, katero izbrati, saj med množico različnih težko sprejmete odločitev? Nič hudega, vsaka interaktivna igračka boi zagotovo zanimiva. Seveda, če je otrok že nima. Kadar pa otroka poznate in poznate njegove interese in želje, mu lahko kupite takšno, ki se bo sklada z njimi. Recimo. Če otrok ima rad živali, mu kupite katero od teh, ipd. Tako ste lahko prepričani, da boste vedno izbrali takšno, ki bo prinesla veselje. Gre za igračke, ki so zelo zanimive in zabavne in z različnimi možnostmi navdušujejo majhne in velike otroke.

Za koliko stare otroke kupiti interaktivno igračko?

Kadar govorimo o primernosti različnih igračk za različno stare otroke, se velikokrat vprašamo, katero igračko kupiti za določeno starost otroka. Morda na igrački piše, da je primerna za določeno starost, pa vendar sami dvomite, saj otroka poznate in se vam morda zdi igračka zanj neprimerna. Pravilno je, da mu kupite igračko, ne samo zato, ker se sklada z njegovo starostjo, pač pa, ker se sklada z njegovimi željami. Torej, če si otrok želi interaktivne lutke, pa čeprav je dovolj star za katero drugo, mu seveda kupite interaktivno lutko. Le tako ste lahko prepričani, da je izbira prava.

Obstajajo interaktivne igračke, ki so primerne za različno stare otroke in, če niste prepričani o interesih otroka, mu kupite takšno, ki je priporočljiva za njegovo starost. Navsezadnje, otroci hitro spremenijo svoje mnenje in morda ugotovi, da mu je nenazadnje nekaj všeč, kar mu morebiti pred, ko še tega ni imel, ni bilo.

5/5 - (3 ocen) | Dodaj oceno
Interaktivne Igrače

   

Prikazujem skupaj 357 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 357 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...