Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Peskovniki

Različni otroški peskovniki za različne želje, pričakovanja, zahteve in potrebe. Različnih oblik in barv, tako da izberite najustreznejšega med pestro ponudbo teh. O otroških zunanjih igralih Ugotavljamo, da so zunanja igrala za otroke edinstven način, da otrok čas preživi aktivno in prijetno. Vsa igrala imajo svoje prednosti in vsako igralo prinese veselje. Klasična lesena gugalnica za otroke lahko otroku predstavlja... Več

Otroški peskovniki za obilico zabave za vaše najmlajše.Peskovniki za otroke so odlična popestritev na vašem vrtu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kateri peskovnik kupiti?

Med peskovniki boste naleteli na vrsto različnih, tudi na Mali Vragci. To pa zato, da lahko vsak za svoje potrebe, želje in pričakovanja najde najbolj ustreznega. Predvsem pomembno je upoštevati dimenzijo peskovnika, saj je nujno, da zanj imamo dovolj prostora.

Kupite lahko peskovnik iz lesa, plastike, morda v sklopu katerega drugega igrala, s streho, pokrivalom ali brez. Možnosti je toliko, kolikor je želja. Kaj boste torej izbrali? Katere lastnosti mora peskovnik imeti? Izbira je odvisna le od vas ali od želj otroka.

Če je otrok dovolj velik, da pri izbiri sodeluje, je to najboljša možnost. To seveda ne pomeni, da moratekupiti točno tistega, katerega si otrok zamisli, čeprav morda dimenzije ne ustrezajo, seveda mu lahko predlagate, na koncu se pa skupaj odločite za najbolj primeren peskovnik.

Kateri koli bo krasil vaš vrt, bo zagotovo zadetek v polno. Predvsem bistveno je, da je prisoten pesek, v kakšnem peskovniku, morda niti ni toliko pomembno, kajne?

Zakaj otroku kupiti peskovnik?

Otroških igral za zunanjo uporabo je veliko različnih, vsekakor pa so igrala, ki so zelo priljubljena skorajda pri vsakem otroku. In predvsem pri teh običajno ne razmišljamo in jih kar kupimo. Recimo, peskovnik.

Peskovniki so igralo, ki je prisotno skoraj na vseh vrtovih kjer so otroci. Pa tudi pri tistih, kateri nimajo klasične možnosti za peskovnik, najdemo razne sete s peskom, s katerimi se igrajo celo v notranjosti hiše. Otroci obožujejo igro s peskom, ko lahko ustvarjajo razne oblike in objekte.

Zato običajno ob nakupu peskovnika poskrbimo, da imajo en kup dodatkov različnih oblik, s pomočjo katerih bo igra v peskovniku še bolj zabavna.

Zato so peskovniki eden od najbolj pogostih in tudi najbolj priljubljenih nakupov. Otroci lahko na svežem zraku preživijo ure in ure, brez da se naveličajo, vsak dan znova in znova pa se vračajo v peskovnik.

Primerni so tudi za igro različnih starostnih skupin otrok, tako da bo zanimiv kar precej časa.

Zakaj takšne razlike med peskovniki?

Ko kupujemo otroške igrače, natančneje otroška zunanja igrala, se bomo zagotovo vprašali, zakaj neki toliko razlik. Bi se bilo veliko lažje odločiti za nakup enega izdelka, če ponudba ne bi bila tako obsežna. Pa vendar, prav je, da je obsežna. Ravno, zaradi posebnih želja nekaterih staršev in otrok. In tudi posebnih potreb. Zato tolikšna izbira. Tudi, ker je povpraševanje zelo veliko.

Peskovniki so izredno priljubljeno zunanje igralo in jih bomo našli v različnih velikostih, barvah, oblikah in iz različnega materiala. Pa vendar, nimamo vsi enakih možnosti. Nekateri imajo veliko prostora, katerega lahko namenijo za otroška igrala, drugim je pa pomemben vsak centimeter. Nekateri želijo igrala iz posebnega materiala ali barve, drugim ni mar. In prav ta obsežna ponudba omogoča, da so igrala na voljo v vseh možnostih, za vse želje in pričakovanja. Tudi cene so odvisne od vseh lastnosti, katere imajo.

   

Prikazujem skupaj 53 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 • WOOPIE peskovnik - Zelen - 3v1 - 31491 - Woopie

  Redna cena (z DDV): 27,13 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Peskovnik z Baldahinom TecTake - Rdeč

  Redna cena (z DDV): 168,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 7 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Funkit World Scrunch silikonski peščeni kalupi - 4 kosi - Pudrasto roza

  Redna cena (z DDV): 22,19 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški set za peskovnik - sladoled -12037

  Redna cena (z DDV): 7,85 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Lopatka -12875

  Redna cena (z DDV): 5,57 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 53 izdelkov

 1. 1
 2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...