VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Hranilniki za Kovance

Kadar želite otroka naučiti o vrednosti denarja in ravnanja z denarjem, je najbolje, da mu podarite hranilnik za kovance. Vanj bo vstavil vse svoje prihranke. Hranilniki za kovance so odličen način, da otroka naučimo, da z denarjem ravna skrbno. Na voljo je tudi elektronski hranilnik za kovance ali digitalni hranilnik kovancev, ki samodejno šteje shranjen denar in je predvsem primeren za večje otroke, kateri že poznajo številke. Ker so na... Več

Hranilnik za kovance je pravšnja rešitev za skrbno ravnanje z denarjem. Na voljo so različni, po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je nujno, da otrok ima hranilnik za kovance?

Kaj ima otrok in česa ne, je odvisno predvsem od staršev. Nekatere stvari so sicer nujne, da jih zagotovimo, recimo otroški avtosedež in katera druga otroška oprema. Nekatere stvari pa so le priporočljive. Recimo, če govorimo o hranilniku za kovance in nujnosti. Ta seveda ni nujen, je pa zelo dobrodošel in se priporoča iz različnih razlogov. Eden od razlogov je tudi ta, da se otroka na ta način uči varčevanja in skrbi za denarja. Tudi porabe in pomembnosti, da se otrok nauči ceniti denar ter tisto kar ima.

Hranilniki so od nekdaj zelo priljubljeni in skoraj ni gospodinjstva, katero ne bi imelo vsaj enega hranilnika doma. Zato so lahko tudi univerzalno in zelo dobrodošlo darilo, za otroke različnih starostnih skupin in tudi za odrasle. Ker lahko izbirate med različnimi, se lahko vedno zanesete na izbiro, ki bo otroku prinesla največ zadovoljstva – kupite izdelek v skladu z njegovimi interesi.

Kateri hranilnik kupiti otroku?

Koliko hranilnikov ste našli v ponudbi? Ogromno, kajne? Katerega kupiti? Interaktivnega, morda v obliki živalice, katera pograbi denar in kovance? Ali pa pravi mali sef? Morda preprost navaden, klasičen hranilnik? Elektronski? Takšen, kateri samodejno prešteva denar? V obliki avtomobila, opice, kužeka ali katere druge oblike? Kateri se vam dopade?

Pri izbiri bodite pozorni tudi na starost otroka. Če je otrok starejši od teh let, si lahko omislite zabaven hranilnih. Za mlajše otroke so morda uporabnejši klasični, medtem, ko bodo večji otroci prisegali na digitalne.

Ne glede na to, za katerega se na koncu odločite, vsak hranilnik bo zelo dobrodošel, sploh če boste vanj postavili kakšen kovanček. Otrok bo zagotovo navdušen nad takšnim darilo in se tudi z njegovo pomočjo učil pomembnih življenjskih »pravil«.

Ugotavljamo, da so hranilniki pomembnejši, kot smo si morda nekoč mislili, zato ne oklevajte in otroku zagotovite hranilnik, kateri mu bo zanimiv.

Zakaj je pomembno otroku kupiti hranilnik za kovance?

Koliko hranilnikov imate doma? Veliko ali pa nobenega? Če ste ljubitelj, boste zagotovo jih imeli veliko. V različnih barvah, velikostih, oblikah, itd. V kolikor pa se vam ti zdijo nepomembni, pa je morda dobro, če otroku tega kupite. Zakaj?

Otroci se v prvih letih svojega življenja naučijo največ in to prenašajo s seboj skozi celo življenje. Zato je pomembno, da se že od malih nog pričnejo učiti stvari, katere bi zanje lahko bile nekoč koristne. Recimo, če menite, da je prav, da otrok zna ravnati in skrbeti za denar, je hranilnik zelo dobrodošel. Naučiti otroka skrbeti za denar, katerega dobi, ga shranjevati in kako porabiti, je pravzaprav zelo pomemben korak, kateri ga bo spremljal še vse življenje.

Hranilnik za kovance običajno stoji nekje, kjer otrok ima dostop do njega in je prav zanimivo spremljati njegovo veselje in navdušenje vsakič, ko vanj vrže kovanček ali pa jih prešteva.

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

 • Prašičji sef -107244

  Redna cena (z DDV): 22,52 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Leseni pujsiček Janod Jelonek - Jelonek

  Redna cena (z DDV): 29,19 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Hranilnik - nahrbtnik v obliki žabice - 109665

  Redna cena (z DDV): 27,30 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Hranilnik - Policijski avto SWAT-109832

  Redna cena (z DDV): 27,31 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...