Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Glasbila

Vsak od nas ima hobije in interese, ukvarjamo se z različnimi dejavnostmi, ljubiteljsko ali profesionalno. Velikokrat je glasba tista, ki mnogim pomeni najboljši način za preživljanje časa in se tako ukvarjajo z igranjem različnih inštrumentov. Nič drugače ni  niti z otroci in se tako običajno dokaj hitro navdušijo nad katerim od instrumentov. Zelo priljubljena je otroška harmonika, takoj za njo pa so tudi otroški... Več

Otroška harmonika, otroški bobni in druga otroška glasbila na enem mestu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so vsa glasbila enako priljubljena?

Vsa otroška glasbila niso enako priljubljena, kar ne pomeni, da je katero manj priljubljeno od drugega. Kaj to pomeni? To pomeni, da bo za enega otroka kitara predstavljala središče sveta, medtem, ko ga harmonika ne bo ganila. Drug otrok pa bo navdušen nad harmoniko, kitare pa morebiti ne bo niti opazil. Se pravi, da sta oba inštrumenta enako priljubljena, le pri drugih uporabnikih.

Težko se je odločiti za nakup določenega otroškega glasbila zgolj na podlagi priljubljenosti. Odločiti se je potrebno le na podlagi otrokovih želja, pričakovanj in veselja. Ali veste, katero glasbilo se mu dopade? Potem je brezpredmetno razmišljati o nakupu kateregakoli drugega, saj bo to najbolj primerno.

Priljubljenost določenih igračk je sicer prisotna in lahko predvsem govorimo o priljubljenih blagovnih znamkah, težko točno o določeni igrački, sploh, kadar govorimo o glasbilih. In je tako prav vsako glasbilo enako priljubljeno.

Kako pomembna so glasbila za otroke?

Čeprav se nam velikokrat zdi, da so igrače nepotrebne ali celo odveč, pa temu ni tako. Otrok še ni sposoben razmišljati na način kot to lahko odrasli, vse okrog sebe vidi drugače in so igrače tiste, s pomočjo katerih lahko spozna, se nauči in ugotavlja. Niso seveda vse igračke enako funkcionalne, nekatere pa so povod, da otrok odkrije svoje interese in želje. Hkrati so tudi motivacija za naprej. To je zelo dobro vidno prav pri glasbilih. Če je otroku zanimiv določen inštrument relativno hitro in ga rad igra, bo morda to inštrument, kateri mu bo nekoč prinesel slavo. Hkrati glasbila delujejo pomirjujoče in sproščujoče, otroku pomagajo, da se znebi nakopičene energije in uničujočega stresa. Sploh, kadar je otrok rojen glasbenik in tudi, če ni, glasbila so odličen način, da čas preživi kakovostno in predvsem zabavno ter veselo. Čeprav le igračka, pa vendar ima veliko vlogo v otroškem življenju.

Katera glasbila kupiti otroku?

Otroška glasbila so zelo priljubljena izbira igračk. Kadar želimo obdariti otroka, hitro pomislimo na kakšen otroški inštrument. Zakaj je temu tako, morda ni niti toliko pomembno, kot le to, da te otroku prinesejo obilo veselja.

Sploh, v kolikor veste, da se otrok navdušuje nad določenim glasbilom, nimate razloga, da mu ne bi kupili prav to glasbilo. Bodisi je to kitara, violina, ksilofon ali karkoli drugega. Ne samo, da boste spodbujali otroka k ustvarjanju, hkrati ga boste motivirali, da svoje želje razvija in tudi svoje znanje.

Danes morda otroška kitara, čez nekaj let, pa prava? Tako se pravzaprav tudi začne. Kakor hitro opazite, da se otroku dopade inštrument, ne oklevajte – na voljo so različni modeli in mu zagotovite model, kateri mu bo prinesel največ zadovoljstva. gre za igračko, ki morda niti ni igračka in predvsem, katero bo otrok zelo cenil in je sigurno nikoli pozabil. Torej, klavir, harmonika, kitara, itd., katero glasbilo boste izbrali?

   

Prikazujem skupaj 113 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 113 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...