Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Glasbene Igrače

Glasbene igrače za dojenčke so vselej odlična izbira, kadar iščete univerzalno in najmlajšim primerno igračko. So interaktivne in bodo pritegnile pozornost otroka. Z njihovo pomočjo se bo učil prvih zaznavanj in bo tako takoj zaznal zvok, katerega bo igračka oddajala. Hkrati tudi svetlobo, če bo to igračka omogočala. Tako so glasbene igračke zanimive predvsem najmlajšim in so običajno funkcijske ter na baterije. Igrače za... Več

Glasbene igrače za dojenčke in glasbene igrače za otroke različnih starostnih skupin - pestra ponudba

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere glasbene igračke kupiti?

Glasbene igračke so otrokom zelo zanimive. Predvsem za otroke mlajše od 3eh let. Običajno jih spremljajo razne vesele otroške melodije, ob katerih otroci izjemno uživajo, si prepevajo, igračko občudujejo in se nenazadnje tudi učijo.

Vendar pa, ob ogledu ponudbe, ste se morda vprašali, katero izbrati, saj jih je na voljo toliko, da se enostavno ne morete odločiti?

Pri izbiri se predvsem osredotočite na funkcije igračke. Ali je prisoten le zvok oziroma glasba, ima morda tudi kakšne druge učinke, kot je svetloba? Morda bo igračka še bolj zanimiva? Ali se igračka premika ali kako drugače dodatno zaposli malega opazovalca?

Funkcije so tiste, ki nas običajno prepričajo v nakup določene igračke in glede na to, da jih ne voljo toliko, kolikor je različnih željah, kupite tisto, za katero menite, da bo otroka najbolj razveselila. Seveda, ne pozabite tudi na starost otroka, igrača naj bo primerna njegovi starosti.

Katere so najbolj priljubljene glasbene igračke?

Ko govorimo o priljubljenosti določenih igrač, lahko z gotovostjo trdimo, da so vse igračke priljubljene. Namreč, otroci so si zelo različni in vsak otrok bo v določeni igrački našel svoje veselje.

Seveda so igračke, ki so morda v določenem obdobju bolj priljubljene od drugih, pa vendar je vsaka igračka po svoje zanimiva – odvisno od otroka. Ko pa govorimo o glasbenih igračkah, pa se bomo vsi strinjali, da imajo vse svoj čar. Ne glede na njihovo obliko, barvo, velikost ali morebitne dodatne funkcije.

Kadar kupujete glasbeno igračko, lahko z gotovostjo trdimo, da ne morete zgrešiti. Vsaka igračka bo zanimiva in se je bo otrok razveselil. Sploh, ker so predvsem glasbene igračke namenjene mlajšim otrokom, ki so navdušeni nad vsako novostjo. Tako, da kar pogumno – izberite tisto, ki vas bo prva prepričala. Pri teh je skorajda nemogoče zgrešiti, sploh kadar ogovorimo o otrocih, mlajših od 3eh let.

Za koliko stare otroke so primerne glasbene igračke?

Vsaka otroška igrača ni enako primerna za vse otroke. Vsi se bomo strinjali, da se medsebojno močno razlikujejo. Pa ne samo po blagovnih znamkah in po videzu, pač pa tudi po funkcijah. Hkrati, kako zanimiva bo igračka otroku, je odvisno tudi od otrokove starosti. Če boste 10 letniku podarili glasbeno igračko, bo zagotovo nakup zgrešen, saj jo je vendar prerastel, mar ne? V kolikor pa jo boste podarili mlajšim otrokom, po možnosti dojenčkom in mlajšim od treh let, boste zadeli v polno. Namreč, gre za skupino otrok, ki se predvsem navdušuje nad vsem, kar oddaja razne zvoke, svetlobo in omogoča druge interaktivne funkcije.

Torej je odgovor precej enostaven – glasbene igračke so primerne za mlajše otroke od 3eh let, nekatere tudi za nekoliko starejše, nekatere pa le za otroke nad 3 leta. Vsaka igračka ima navedeno priporočeno starost otroka, tako da pred nakupom obvezno preverite to lastnost.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Glasbene Igrače

   

Prikazujem skupaj 176 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 176 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...