VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Garažne Hiše

Predvsem fantki se radi igrajo z avtomobilčki, avtostezami in drugimi vozili. Zelo priljubljena je tudi garažna hiša igrača, ki je na voljo v raznih velikostih in z različnimi možnostmi igre ter drugimi dodatki, za zabavno igro. Otroška garažna hiša bo otroka kratkočasila ure in ure, iz dneva v dan. Tako je garaža igrača tudi odlično darilo. Ne spreglejte bogate ponudbe naše trgovine, ki vam ponuja veliko možnosti za... Več

Garažna hiša v različnih velikosti in z možnostmi za zabavno igro, po konkurenčnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je garažna hiša dobro darilo za vsakega fantka?

Iščete darilo za fantka? Koliko je fantek star? So mu všeč avtomobili? Se rad igra? Ste pomislili tudi na garažno igro? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem ni razloga, da mu je ne bi kupili.

Garažne hiše so lahko odlično darilo za malčke, sploh fantke, ki so tako navdušeni nad avtomobilčki. Če še nima garažne hiše, potem je pred vami možnost nakupa popolne igračke, ki ga bo naravnost navdušila.

Na voljo so v različnih velikostih, barvah in z raznimi možnimi funkcijami ter dodatki. Temu primerne bodo seveda tudi cene, zato izberite garažno hišo, ki se bo hkrati skladala z vašimi finančnimi zmožnostmi, kakor tudi z željami fantka.

Četudi morda ne veste, da bi se je fantek razveselil, nič hudega, zagotovo gre za darilo in izbiro, ki bo pritegnila njegovo pozornost. Ne pozabite se prepričati, da je izbrana garažna hiša v skladu z otrokovo starostjo.

Ali so garažne hiše primerne tudi za deklice?

Vsekakor. Velikokrat se pri izbiri igračk osredotočamo zgolj na spol otroka in tako deklicam kupimo razne punčke in deklicam namenjene igračke, fantkom pa avtomobilčke in fantkom primerne igračke. Pa vendar, ali to pomeni, da deklicam ne moremo kupiti avtomobilčka in fantku sesalca? Nikakor ne.

Pri nakupu igračk in nasploh stvari, bi se bilo treba osredotočiti predvsem na želje in veselje otroka. To pomeni, da če si deklica želi garažne hiše, zakaj je ne bi smela dobiti in se igrati z njo? Sprejemljivo je, če se igra s fantkom z garažno hišo, ki je sicer njegova, če bi pa imela svojo lastno, pa ne? Popolnoma enako je, pravzaprav je prav, da podpiramo želje otroka, vse dokler so te zanj neškodljive, ne glede na to, ali govorimo od deklicah ali fantkih.

Najbolj pomembno je, da je otrok vesel in zadovoljen, prav z ustrezno izbiro igračk lahko to dosežemo zelo hitro.

Katera garažna hiša je najboljše darilo?

Izbirate med vrsto različnih garažnih hiš in se sprašujete, katera bi bila najbolj popolna? Če bi bila ponudba vsaj nekoliko manjša, bi bilo veliko lažje, kajne? Zagotovo. Vsekakor pa je zelo pomembno, da med možnostmi izberete najboljšo.

Prvo vprašanje na katerega boste morali odgovoriti, je, koliko je otrok star. Naslednji nujen odgovor bo zadeval tudi njegove želje in interese in sicer, ali so otroku sploh tovrstne igračke všeč? Preverite tudi, če otrok že nima garažne hiše, saj verjetno dveh ne bo potreboval, čeprav so seveda otroci zanimivi in jim je najbolj pomembno to, da je nekaj novega, pa čeprav to pomeni še ena garažna hiša.

Torej, katero boste izbrali? Dolgo, visoko, z nadstropji ali brez? Veliko, majhno, modro, rdečo ali katere druge barve? Morda takšno z dodatki, avtomobilčki in drugimi zanimivi detajli? So prisotne tudi kakšne funkcije? Kakorkoli, ne glede na izbiro, gre za izvrstno darilo, ki obljublja veselje in zadovoljstvo.

5/5 - (3 ocen) | Dodaj oceno
Garažne Hiše

   

Prikazujem skupaj 33 izdelkov

  1. 1
  2. 2

   

Prikazujem skupaj 33 izdelkov

  1. 1
  2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...