VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Družabne Igre

Katere igre so pri vas najbolj priljubljene? Recimo, katere družabne igre? Je to človek ne jezi se? Morda podiranje stolpa? Ali katera druga? Pravzaprav niti ni pomembno, kot je pomembo to, da z otroci preživljamo čas in se jim pridružimo pri igri. Seveda niso vse namizne igre enako uporabne za vse otroke. Nekatere jih bodo veselile bolj kot druge. Tudi niso vse igre primerne za vsako starost otroka in pri nakupu bodite pozorni tudi na to, da kupite igre, ki... Več

Družabne igre za otroke - velika izbira različni iger po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere družabne igre kupiti?

Družabne igre imajo zelo pomembno vlogo in pri veh teh možnosti, je pomembno poiskati najbolj ustrezne igre.

Tako, prišli ste do trenutka, ko se boste morali odločiti za igro, ki bo otroka razveselila. Tudi njegove domače, navsezadnje se ne bo mogel igrati sam. Ali pa bo morda igro preizkusil tudi s prijatelji.

Kako dobro poznate otroka? Veste, da rad šteje? Barva? Pleše ali poje? Kakšni so torej njegovi interesi? Ti so pomembni, saj mu lahko kupite družabno igro, ki bo podpirala, spodbujala in dodatno motivirala njegove želje. To tudi želimo doseči s pomočjo družabnih iger.

Zagotovo se vsi spomnimo igre »Človek ne jezi se« ali pa »Štiri v vrsto«, morda tudi »Monopol« in ostalih igre, katere smo tako radi igrali s prijatelji ali družinskimi člani. Nič drugače ni danes. Še vedno so med drugimi aktualne tudi te, na voljo pa so tako različne, da so hkrati zabavne, poučne in spodbujajo otroka k razmišljanju.

Katere so najboljše družabne igre?

Če bi vam kdo zastavil vprašanje, katere družabne igre so najboljše, kaj bi odgovorili? Odgovori bi bili od posameznika do posameznika precej različni, bi pa se zagotovo ponavljale nekatere igre med njimi. Recimo, človek ne jezi se, domine, kakšen spomin, ipd. Vseh teh se spomnimo še sami. Koliko je pa takšnih, katere niso tako zelo znane, so pa zelo priljubljene in zabavne?

Ko kupujete družabne igre za otroka, vedno upoštevajte starost otroka. Seveda ne bo vsaka igra enako zabavna in zanimiva otrokom različnih starostnih skupin. Kar pa ne pomeni, da bo ena igra zanimiva vsem, ki so enako stari. Tako pač je. In je potrebno igre izbirati tudi na podlagi želja in interesov otroka.

Izbira bo veliko lažja, če otroka poznate ali pa mu enostavno kupite igro, za katero menite, da bi s emu lahko dopadla. Navsezadnje so vse igre najboljše za nekoga in morda bo otrok tudi sam prijetno presenečen.

Zakaj so družabne igre pomembne?

Družabne igre imajo zelo pomembno vlogo, čeprav se nam morda to doslej ni tako zdelo. Namreč, že samo ime pove, da gre za igre, katere zahtevajo nekoliko več, ali pa vsaj dva igralca. Kar pomeni, da odlično spodbujajo druženje. Predvsem v današnjem času, kadar nas je tehnologija že tako premagal, so družabne igre izredno pomembne in je dobro, če jih ponudimo otroku. Da se igra s prijatelji, hkrati pa mu tudi sami namenimo čas, katerega preživimo skupaj. Najlepše darilo za otroka bo pravzaprav prav to.

Izberite družabno igro, ki bo zabavna, zaradi česar so tako priljubljene in otroku pomagajo odmisliti vsakdanjik. Otrok ne samo, da se zabava, se tudi sprošča in zbližuje z ostalimi igralci.

Tako enostaven »ukrep«, ki je hkrati tudi zabaven in zanimiv, s toliko pozitivnih učinkov na otroka in vse udeležence pri igri. Družabne igre so zelo dobrodošla »igračka«.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Družabne Igre

   

Prikazujem skupaj 237 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 237 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...