VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Dojenčki in Punčke

Igrače za otroke so možnost, da poleg zabave, otroku ponudimo tudi možnost učenja na njemu najbolj enostaven način. Tudi možnost spoznavanje okolice in sveta. Recimo, predvsem deklice opazujejo in posnemajo mamice in kadar vidijo, kako mama ravna z dojenčkom, si zaželijo te vloge ter se zelo rade preizkušajo kot mamice. Hranijo svoje plišaste igrače, jih oblačijo, ipd. Vsekakor, pa je igrača dojenček tista, ki bo deklici prinesla največ... Več

Igrača dojenček in igrače za otroka, po ugodnih cenah. Razni seti, možnosti in funkcije.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je dojenček ali punčka uporabno darilo za vsako deklico?

Vsaka deklica in nasploh vsak otrok ni navdušen nad popolnoma nekaterimi stvarmi. Ena 3 letnica bo tako popolnoma prevzeta nad dojenčki in punčkami, medtem, ko katere druge ti ne bodo zanimali. Zato, če se sprašujete, ali je dojenček ali punčka uporabno darilo prav za vsako deklico, je odgovor, ne. Je odlično in primerno darilo le za ljubiteljice tovrstnih igračk. In, če veste, da se deklica rada igra z njimi, ni razloga, da ji ne kupite. V kolikor pa veste, da je ravnodušna do teh, pa je bolje, da se odločite za katero drugo igračko. Namreč, ponudba je tako pestra, da boste zagotovo našli katero igračko, ki bo zanjo bolj primerna.

Pri nakupovanju igračk za otroka, stremimo k temu, da otroku kupimo igračko, ki ga bo razveselila, zato je nesmiselno kupiti nekaj samo zato, ker je pri določenem spolu otroka priljubljeno. Kupite igračko, ki bo otroku dejansko tudi zanimiva.

Katere lastnosti morajo imeti punčke ali dojenčki, da bodo deklicam zanimive?

Na eni strani imate deklico, ki obožuje punčke in dojenčke, na drugi strani pa tako pestro ponudbo, da se enostavno en morete odločiti, katera bi ji prinesla največ veselja. In se tako sprašujete, ali obstajajo prav posebne lastnosti, katere bi lahko imel igralka dojenček ali punčka in bi bile vaši deklici zanimive.

Dojenčki in punčke so tako na voljo v raznih velikostih, oblikah, barvah, z dodatki ali brez in tudi s funkcijami. Če smo nekoč poznali le možnosti jokanja in lulanja, so sedaj te precej večje. Punčke in dojenčki poleg tega, da jokajo, tudi govorijo, pijejo, lulajo, itd. Interaktivni dojenčki in punčke, ki so naravnost enkratna izbira. Zanimivi so pravzaprav vsi, kateri omogočajo različne možnosti igre, zato se vedno odločite za možnost, za katero menite, da bo deklico navdušila.

Navsezadnje, ponudba je tako pestra, ravno zato, da najdete najbolj primerno možnost.

Kateri dojenčki in punčke so najbolj priljubljene?

Iščete darilo za deklico in, ker iščete morda nekaj univerzalnega, so vam najprej na misel padli dojenčki in punčke? Resnično gre za univerzalno darilo in ne glede na to, koliko jih ljubiteljica ima, bo nov dojenček ali punčka njeno zbirko dopolnila z enakim veseljem.

Velikokrat pomislimo, da je določeno darilo neprimerno, ker ga otrok ima. Če gre za popolnoma enako stvar, je seveda nakup nesmiseln. Ko pa govorimo o dojenčkih in punčkah, pa so na voljo tako različni, da ji lahko vedno popestrimo kolekcijo z novim. Seveda preverite, da nima popolnoma enakega že doma.

Izberite dojenčka ali punčko z raznimi dodatki ali funkcijami, morda takšnega, kateri lahko pije, joka, lula ali kako drugače zabava vašo deklico. Velik ali majhen dojenček, z laski ali brez, s kahlico, dudo ali katerim drugim pripomočkov – deklica bo v njem vedno našla veselje in razne načine za igro.

5/5 - (5 ocen) | Dodaj oceno
Dojenčki in Punčke

   

Prikazujem skupaj 573 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 573 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...