Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Dinozavri Figure

Zakaj so med otroci dinozavri tako zelo priljubljeni in zakaj se peščica otrok teh boji, pravzaprav niti ni znano in najverjetneje niti ne iščemo vzroka. Pomembno je le to, da ljubitelj dinozavrov ima v lasti različne figure različnih vrst teh. Morda boste presenečeni, ko vas otrok preseneti in jih zna pravzaprav vse našteti ter prepoznati. Ko vam bo morda znal o njih povedati veliko več, kot ste kdaj sami vedeli. Dinozaver lahko otroku... Več

Dinozavri i za vse navdušence takratne dobe - ponujamo vam vrsto zanimivih in zabavnih igrač.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so dinozavri figure primerni tudi za manjše otroke?

Dinozavri figure so tako zelo priljubljeni, da se nad njimi navdušujejo tudi odrasli. Kar pa ne pomeni, da niso primerni tudi za najmlajše.

So otroci, ki se močno navdušujejo nad dinozavri in so otroci, kateri se jih bojijo. Čeravno so morda enake ali podobne starosti. Dinozavri so torej nekaj, kar ti je lahko všeč ali pa ne. In tako, primerni so lahko za različne starostne skupine. Vsekakor, kar je zelo pomembno, da pred nakupom vedno preverite, da ustreza otrokovi starosti, predvsem najmlajšim. Namreč, večina igračk ni primernih za mlajše od 3eh let, igračka za triletnika pa je lahko zanimiva tudi 8 ali 14 letniku. Pri mlajših je zelo pomembno, da ni možnosti, da bi se, zaradi neprimerne uporabe otrok kakorkoli poškodoval. Zato je pomembno spremljati in upoštevati le to. Igračka mora biti starostno primerna, kadar govorimo o otrocih, ki so mlajši od 3eh let. Enako velja tudi pri dinozavrih in drugih figurah.

Ali so dinozavri primerno darilo tudi za deklice?

Ste morda srečali deklico, katera ima rada dinozavre? Je ta deklica vaša hčerka, nečakinja? In sedaj se bliža datum, ko jo boste obdarili ter se sprašujete, če bi ji kupili dinozavra? Ovira vas le spol? Če je tako, je bojazen pravzaprav odveč. Namreč, če le veste, da se deklici dinozavri dopadejo, ni razloga, da ji ga ne bi podarili. Najbolj pomembno je, da ji kupite darilo, ki jo bo razveselilo, katerega bo vesela, kajne? Torej? Če veste, da je dinozaver tisti, ki bo povzročil veselje, razmislite le, katerega ji podariti. Namreč, na voljo je veliko različnih. Za katerega menite, da je pravšnji?

Delitev vlog na »ženke in moške« je brezpredmetna, kadar ogovorimo o otroških igračkah, željah in potrebah otroka. V prvi vrsti je zelo pomembo otroka razveseliti, zato naj bo izbira igračk takšna, da bo otrok z izbiro zadovoljen. Ne glede na to, če to pomeni, da deklici podarimo avtomobilček, dinozavra ali katero drugo igračko, ki naj bi bila bolj primerna za fantke.

Kateri dinozavri so trenutno najbolj priljubljeni?

Dinozavri so priljubljeni v vseh oblikah, velikostih in modelih. So otroci, katerim so ljubši hudi dinozavri in so otroci, kateri preferirajo »prijazne«. Potem so otroci, katerim so ljubi vsi dinozavri in vse kar je v povezavi z njimi. Pravi zbiratelji se tako trudijo imeti vsakega od njih. In je tako o priljubljenosti težko govoriti, saj so na nek način priljubljeni pravzaprav vsi.

Če veste, da ima otrok rad dinozavre, preverite, kateri mu še manjkajo ali pa če si morda želi posebnega. Tako se prepričajte, da izberete pravega in le tako bo navdušenje pravo. Četudi že morda ima en model, če mu boste kupili le večjega ali manjšega, bo tudi dobra izbira. Ali pa se morda odločite za takšnega, ki ima posebne funkcije in je še bolj zabaven. Recimo, z različnimi glasovnimi učinki ali pa celo takšnega, ki se premika ali ima svetlobne učinke.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Dinozavri Figure

   

Prikazujem skupaj 133 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 133 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...