VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Blagovne Znamke - Trend Igrače

Kadar kupujete igračo za otroka, kaj najprej upoštevate? Seveda upoštevate, da je v skladu z njegovo starostjo, interesom in morda še kaj? Vam je pomembna blagovna znamka? Čeprav vam morda ta nič ne pove in vam zanjo ni mar, pa se običajno otroci navdušujejo prav nad igračkami, katere lahko srečajo v raznih risankah in so te običajno priljubljenih blagovnih znamk. Lahko rečemo kar, da so to trend igrače, ki so predvsem v... Več

Trend igrače in priznane blagovne znamke za ustvarjalno, zabavno in zanimivo igro.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je pomembno kupiti igračke od blagovne znamke?

Kupujete otroške igračke in, če le preletavate ponudbo, se morda čudite, koliko različnih je na voljo? Ne samo, da imajo različne možnosti za igro, hkrati imajo tako zanimive in zabavne funkcije, da so zanimive še odraslim. In koliko je igralk različnih znanih ali manj znanih blagovnih znamk. Torej, trend igračk, ki so priljubljene predvsem v zadnjem času. In potem se hitro poraja vprašanja, če je zelo pomembno, da kupite igračko, ki je priznane blagovne znamke.

Odgovor bo odvisen predvsem od tega, kakšne so želje otroka in njegove zahteve? Ali se deklica navdušuje nad LOL, Barbie punčkami? Je morda pri vašem otroku LEGO »zakon«? Morda Smoby za mlajše, stavite na Fisher Price ali katero drugo? Seveda se bomo vedno trudili kupiti igračko, ki je trend oziroma v skladu z otrokovimi željami. Ne glede na to, ali je to fantek ali deklica, priznana ali manj priznana blagovna znamka - ponudba je tako zelo pestra, da bo prepričala tudi najbolj zahtevne otroke.

Kakšna je razlika med cenami različnih blagovnih znamk?

Znano je, da so izdelki priznanih blagovnih znamk nekoliko dražji, kot izdelki drugih manj priznanih blagovnih znamk. Pomembno je tudi vedeti in upoštevati, da priznane blagovne znamke uporabljajo posebne in kvalitetne materiale, zaradi česar je cena tudi nekoliko višja. Kar seveda ne pomeni, da so drugi izdelki manj priznanih blagovnih znamk nekvalitetni.

Zato nas ne preseneča, da bo cena na primer, punčke priznane blagovne znamke veliko višja od druge punčke ali dojenčka, ne tako priznane blagovne znamke. Deklice pa bodo vedno hitro prepoznale tisto »dražjo«, ker so jo morda nekje že videle, ker so posebno zasnovane, lepe, edinstvene, ipd. Enako velja tudi za igračke, ki so primerne za fantke.

Priznane blagovne znamke nenehno razvijajo, prilagajajo in dopolnjujejo svojo ponudbo z raznimi in različnimi igračkami, zaradi česar je temu primerna tudi cena, ki se oblikujejo individualno za vsako igračko ali izdelek posebej.

Katere blagovne znamke so najbolj priljubljene?

V zadnjem času zelo prevladujejo blagovne znamke igračk, ki so izredno priljubljene. Med deklicami je to LOL, Barbie, dobro znan LEGO pri fantkih, tudi Hape in druge blagovne znamke. Pravzaprav je odvisno tudi, kakšne vrste igračke iščete? Je to lesena igračka, glasbena? Primerna za deklice ali fantke, morda za dojenčke? Vse to bo seveda vplivalo na to, kako zelo je priljubljena določena blagovna znamka.

O priljubljenosti igračk lahko govorimo na dolgo in široko ali pa hitro zaokrožimo na enostavno ugotovitev: nekatere blagovne znamke so bolj priljubljene od katerih drugih, vsekakor pa so vse enako priljubljene. Kaj to pomeni? Pomeni, da bo vsak otrok enako ocenjeval svojo priljubljeno igračko določene blagovne znamke. Torej, nekatere deklice bodo preferiraleBarbie, druge LOL. Kar povzroči, da so enako priljubljene ene in druge. Nič bolj LOL ali Barbie, obojne enake. Tako je tudi z ostalimi blagovnimi znamkami.

5/5 - (7 ocen) | Dodaj oceno
Blagovne Znamke - Trend Igrače

   

Prikazujem skupaj 1518 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 1518 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5