Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Avtosteze

Predvsem fantje se navdušujejo nad igro z avtomobili, zato so v zadnjem času zelo priljubljene dirkalne steze igrače. Avtosteza je tako na voljo v različnih dimenzijah, z različnimi možnostmi igre, dodatki in funkcijami ter v različnih barvah. Dirkalna steza za otroke je popolna igrača predvsem za ljubitelje avtomobilov in vožnje. Ko se spomnimo igrač nekoč in ko vidimo današnje, je skorajda neverjetno, kako je proizvodnja igračk... Več

Zabavna dirkalna steza za otroke različnih dimenzij in funkcij.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katera je najbolj priljubljena otroška avtosteza?

O priljubljenosti avtostez za otroke, je brez pomena razpravljati, saj že pestra ponudba pove, da je povpraševanje tako veliko, da je posledično ponudba tako zelo obsežna. Tako da, vse kar se boste morali odločiti je to, kateri model avtosteze izbrati, da se bo otroku tudi najbolj dopadla.

Priljubljene so pravzaprav vse, dolge ali kratke, z dodatki ali brez, svetleče ali običajne, tudi blagovne znamke in tudi tiste malo manj znane, s funkcijami ali brez, ipd. Vsaka avtosteza bo imela svoje ljubitelje in pri izbiri se je vedno potrebno osredotočiti na želje in zahteve otroka. Le tako ste lahko prepričani, da boste izbrali prav.

V zadnjem času lahko ocenjujemo priljubljenost tudi po številu prodaj in lahko rečemo, da so priljubljene predvsem avtosteze za večje otroke (6+), svetleče in s posebnimi funkcijami. Interaktivne avtosteze, ki so zabavne in se otrok lahko igra z njimi ure in ure.

Katero avtostezo kupiti?

Današnje ponudbe igračk so tako zelo obsežne, da je seveda jasno, da se tako težje odločimo za igračko, katero na koncu tudi kupimo. Široka ponudba pa običajno poleg tega pomeni, da lahko ne glede na želje, zahteve in potrebe otroka, kupimo priljubljeno možnost.

Ko govorimo o avtostezah, naleteli boste na pestro izbiro različnih. Ne samo, da se bodo močno razlikovale le po videzu, razlikovale se bodo tudi po velikosti ali dolžini, barvah in zasnovi, starostnem priporočilu, funkcionalnih in drugih lastnostih, katere lahko imajo. Zato, kupite avtostezo, za katero menite, da se bo najbolje »podala« željam in zahtevam vašega otroka oziroma otroka, za katerega jo kupujete.

Katero avtostezo kupiti je tudi vprašanje, ki močno zadeva otroka, katerega želite obdariti. Torej, kakšne so njegove želje? Morda ga vprašate. V primeru, da ga želite presenetiti, pa bo vsaka avtosteza tudi pravilna izbira, saj so danes na voljo tako zanimive in funkcionalne avtosteze, da bodo ustrezale tudi najbolj zahtevnim uporabnikom.

Za koliko stare otroke so avtosteze primerne?

Vsaka igračka in pravzaprav vsaka stvar, namenjena otrokom, je primerna za določeno starost otroka. Predvsem pri igračkah, je zelo pomembno, da se ta starost upošteva. Zagotovo tudi ni potrebe po posebej pojasnjevanju, zakaj je temu tako. Namreč, vemo da so otroci nepredvidljivi in radovedni in, da velikokrat vse najprej poskusijo z usti, še preden vedo, kaj sploh imajo v rokah. Sploh pri majhnih otrocih tako obstaja bojazen, da bi stvar pogoltnili ali pa se kako drugače poškodovali z njo.

Avtosteze običajno vsebujejo veliko majhnih delcev, ki so lahko mlajšim otrokom zelo nevarni in so tako primerne za starost vsaj 3 leta +. Razen, če igračka ni drugače označena ali pa jo proizvajalec prilagodi za mlajše otroke. Večinoma so pa vse nad 3 leta, nekatere celo 6 ali več. Pred nakupom vedno preverite, da priporočena starost ustreza starosti otroka, kateremu kupujete avtostezo.

   

Prikazujem skupaj 43 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 • Carrera First 20063031 Paw Patrol - Track Patrol 2,9 m - 4007486630314

  Redna cena (z DDV): 76,59 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Carrera First 20063033 Paw Patrol - On the Track 2,4m - 4007486630338

  Redna cena (z DDV): 58,18 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Carrera Go 20062491 Nintendo Mario Kart™ 8 - 4,9 m - 4007486624917

  Redna cena (z DDV): 169,74 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Carrera Go 20062545 Race to Victory 4,3 m - 4007486625457

  Redna cena (z DDV): 135,18 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Interaktivna mestna avtomobilska steza znamke WOOPIE - 45098 - Woopie

  Redna cena (z DDV): 54,61 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 43 izdelkov

 1. 1
 2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...