Gospodar Prstanov
 
 
 

POMEMBNO OBVESTILO IZ STRANI TRŽNEGA INŠPEKTORATA: PLAVALNI OBROČ BABYSWIMMER


Iz strani Tržnega Inšpektorata Ljubljana smo bili dne 11.01.2017 obveščeni ,da so prejeli obvestilo iz sistema RAPEX, št. A11/0126/16 z oceno nevarnega izdelka: napihljivi obroček BabySwimmer.
Preberite več

V Mengšu smo za vas pripravili možnost ogleda otroških vozičkov.

Možnost ogleda je od ponedeljka do sobote po dogovoru po telefonu.

Vse oglede vozičkov je potrebno predhodno sporočiti na tel.: 040 828 057 g. Bojana.

To rubriko bomo za vas sveže posodabljali tako,da boste imeli dober pregled o tem kaj lahko pričakujete na ogledu.

Preberite več

Otroška soba je del otroške opreme. Otroku omogoča vzgojo in rast, igro in razvedrilo.V prvi vrsti je otroška soba namenjena počitku, vzgoji in igri. Z zavedanjem svojega okolja, kjer lahko v miru, z veliko mero samostojnosti ustvarja, se otrok začne zavedati pomen lastnine in lastnega okolja. Dobra otroška soba je individualno prilagojena otrokovim željam in potrebam, vključuje se v družinsko okolje, navezuje na ostale dele doma.

Preberite več

Otroški avtosedeži so namensko izdelani sedeži za prevoz otrok.Poglavitni namen je, da otroški avtosedeži zagotavljajo otroku med prevozom udobje in varnost. Obe lastnosti sta zagotovljeni z dolgim razvojem tako proizvodnje in izdelave, kot tudi nadzora prisotnosti varnostnih elementov ter ustreznosti varnostnim predpisom. Danes se otroški avtosedeži, ki ne zagotavljajo varnosti ne morejo kupit, saj jih na policah ni.

Preberite več

POMEMBNE INFORMACIJE O POSTELJICI BABY DESIGN DREAM

Informacije za uporabnike posteljice Baby Design DREAM s previjalno mizo.

Podjetje BABY DESIGN GROUP, ki ima vedno v mislih varnost svojih uporabnikov, se še posebaj posveča nadzoru in izboljšavi izdelkov. S pomočjo internih testov posteljice Dream, ki se izvajajo v skladu z evropskimi normami, smo našli neskladje, o katerem vas želimo obvestiti. V določenih okoliščinah, npr. takrat ko se izvaja višja sila na eno od daljših stranic, ali, ko se dojenček premakne proti kotu previjalne mize z večjo silo (tudi ko telesna teža dojenčka presega dovoljeno), se lahko zgodi, da se posteljica odstrani iz strukture (slika 1) ter s tem izgubi na stabilnosti, kar lahko povzroči nenadno spremembo dojenčkovega položaja na previjalni mizi.

Preberite več

Otroški vozički se ločijo glede na proizvajalca. Nekateri izmed najbolj znanih proizvajalcev otroških vozičkov so: Peg Perego, Quinny, Hauck, Chicco, Baby Boom, Maxi Cosi, itd. Otroški vozički so najbolj uporabljen pripomoček pri majhnem otroku, vendar strokovnjaki opažajo, da jim starši namejo vse premalo pozornost. Mnogi starši se odločijo za nakup otroškega vozička glede na njegov izgled, kar pa nikakor ni pravilno.

Preberite več

V času tržnega gospodarstva lahko najdemo trgovine namenjene najrazličnejšim skušinam, med njimi je tudi otroška trgovina , namenjena je našim najmlajšim in njihovim staršem.

 Glede na trenutno situacijo v Sloveniji, vse večje število brezposelnih staršev, plačilno nedisciplini, slabi ali neznosni pogoji dela in še kaj, ... pa je ljudi spodbudilo, da so ustanovili tudi komisijske otroške trgovine. Otrok zelo hitro raste in starši bi morali za oblačila in opremo odšteti velike vsote denarja, ob tem pa bi se slednja oprema in oblačila uporabljala le krajši čas. Ker večina staršev v Sloveniji ni tako premožnih, da bi lahko nenehno kupovali nova oblačila, se mnogi odpravijo in kupijo oblačila rabljena.

Rabljena oblačila so lahko skoraj povsem brezhibna, mogoče je najti tudi oblačila, ki jih otroci niso niti oblekli, ker so jih hitreje prerasli.

Preberite več

Včasih nismo najbolj pozorni na stvari, ki se nam zdijo samoumevne, pa vendar to niso. Pri kupovanju otroškega sedeža je treba tako biti pozoren tudi na malenkosti, oziroma stvari, ki se nam ne zdijo tako pomembne.

Med te stvari spada samo pripenjanje. Vsi avtosedeži, ki imajo vgrajen sistem ISOFIX, se lahko pripnejo tudi z varnostnimi pasovi. Če imate na primer dva avtomobila, enega z vgrajenim sistemom ISOFIX in drugega brez tega, boste lahko ta sedež uporabljali v obeh. Med drobne stvari spadajo tudi blazinice za rame, ki imajo velik pomen, saj v primeru nenadnega zaviranja preprečijo, da bi se pasovi zarezali otroku v rame.

Preberite več

Otroška trgovina ni le prodajalna, ampak tudi bogat vir raznih informacij.Informacije, ki jih otroška trgovina nudi so raznolike, odvisne pa predvsem od vprašanja kupca oziroma obiskovalca. Prodajno osebje informacije črpa s tako strani obiskovalcev, kot tudi proizvajalcev posameznih artiklov. Obiskovalec  tako dobi ne le obsežne informacije ampak tudi kakovostne informacije. Na ta način je nakup, ki ga spletna otroška trgovina nudi, tudi boljši.

Preberite več

Otroška trgovina je ponudba artiklov, ki omogočajo otroku preživljanje časa otroštva.Med ponudbo, ki jo otroška trgovina nudi, je poleg samih artiklov moč najti še mnogo več.  Otroška trgovina je tudi bogastvo idej, nasvetov in praktičnih izkušenj, ki pomagajo rešiti marsikatero starševsko zadrego. Starševske zadrege se pojavijo v različnih obdobjih. Najprej ob veseli novici, ki naznanjuje prihod novega družinskega člana, kasneje v času odraščanja, pa vse do časa, ko se otrok poslovi od otroških dni. Otroška trgovina ne rešuje le zadrege staršev. Med obiskovalci in kupci se najdejo tudi sorodniki in prijatelji, ki želijo otroku in staršem kupiti koristno in prijetno darilo.

Preberite več

Otroška trgovina je dobrodošla pomoč staršem, ter bogata zakladnica idej za prijetno preživljanje časa otroštva.Artikli, ki jih otroška trgovina ponuja so v ponudbi skrbno zloženi in smiselno razporejeni, tako da jih ne bo težko najti. Nekateri so že na daleč vidni, saj recimo otroškega vozička, otroških sob, avtosedeža in podobnih artiklov praktično ni mogoče zgrešiti.Pri sicer na prvi videz enostavnih lastnostih pa se velikokrat pojavi dilema, ko moramo nakup opraviti modro in preudarno. Otrok je edinstven, mnogi artikli otroške trgovine, ki so mu namenjeni, pa so v uporabi daljše časovno obdobje.

Preberite več

Otroška trgovina je prodajno mesto otroških artiklov.Otrokov čas odraščanja zahteva od staršev, vzgojiteljev in varušk mnogo naporov in izzivov. Otroška trgovina pri izzivih lahko v veliki meri koristi, saj nudi poleg artiklov, ki lajšajo čas otroštva, tudi mnoge koristne nasvete. Med policami se kupci srečujejo, izmenjujejo mnenje z prodajnim osebjem in drugimi kupci. Množica koristnih nasvetov, izkušenj in napotkov se lahko spontano spremeni v koristno informacijo.

Preberite več

Prodajni artikli, ki jih  otroška trgovina ima v prodajnem programu, so specifično načrtovani , izdelani za najmlajšo populacijo. Posebna skrb pri načrtovanju, izdelavi in snovanju izdelkov je namenjena najmlajši populaciji otrok. Posebna skrb je potrebna zaradi otrokove narave in dojemanja okolice v času odraščanja. Otroci najmlajših starosti ne dojemajo stvari in okolice kot odrasli, ampak čute in druge zaznavne sposobnosti šele razvijajo. Tako se velik del spoznavanja stvari in okolice dogaja z dotikanjem, okušanjem in podobnimi osnovnimi zaznavnimi prijemi. Ker otrok ne zaznava pretečih nevarnosti in neprimernosti uporabe določenih predmetov v okolici, je potrebno na to misliti s tem, da se iz okolice otroka odstrani, ter nameni otroški igri samo predmete, kateri so zasnovani in izdelani otrokovi starosti primerno.

Preberite več

Otroški vozički so nepogrešljiv del otroške opreme, pa naj si gre za lastništvo oziroma uporabo staršev in varušk, ali pa otroške trgovine.Vsi otroški vozički sodelujejo pri vzgoji in odraščanju otroka s svojimi neprecenljivimi lastnostmi. Otroški vsakdanjik je razgiban, raznovrsten in pester, temu primerno mora biti zasnovan otroški vozičke. Otrok bo preko dneva v vozičku spal, sedel, jedel, se igra, ogledoval okolico ter počel še marsikaj.

Preberite več

Otroška oprema je množica pripomočkov namenjenih zdravi rasti in razvoju otroka.Da otroška oprema lahko omogoča zdrav rast in razvoj otroku, ter uporabnost, praktičnost in celo vrsto drugih lastnosti staršem, varuhom in vzgojiteljem, mora biti pravilno zasnovana in izdelana. Lastnosti, katerim pravilno zasnovana in izdelana otroška oprema  strmi, se navezujejo na praktičnost, uporabnost, zdravstvena ustreznost, neškodljivost in udobje otroka.

Preberite več

Avtosedeži so sedalna mesta v vozilu, namenjena prevozu otrok v času udeležbe v cestnem prometu. Kdaj otrok preraste ta sedalna mesta je zapisano v zakonu, poleg zakona pa so najboljši pokazatelj, do kdaj mora naš otrok sedeti v avtosedežu njegove fizične lastnosti. Pokazatelji, do kdaj mora naš otrok sedeti v avtosedežu, so recimo njegova višina, predvsem predel vratu, ki mora imeti oporo v vzglavniku oziroma vrhnjem delu avtosedeža.

Preberite več

Otroška trgovina ima svoje privržence z dobrimi izkušnjami, ki jih prepričujejo, v pravilnost odločitve. Nobena redkost niso kupci, ki prisegajo na obe obliki, saj sta vsaka po svoje in vsaka ob svojem času najboljša izbira. Tako je klasična otroška trgovina odlična izbira takrat, ko imamo čas ali si ga lahko vzamemo ter si lahko prodajni artikel dodobra ogledamo in preizkusimo.  V zadregi lahko za mnenje vprašamo prodajno osebje ali naključnega kupca, ki ravno takrat nakupuje kot mi. Otroška trgovina prek spleta je na drugi strani modra odločitev, ko nam čas ne dopušča obiska klasične otroške trgovine in smo preveč zasedeni z drugimi obveznostmi. Spletna otroška trgovina se nam prilagodi z urnikom in odpre svoja vrata ter izložbe takrat, ko nam čas dopušča in se lahko v celoti posvetimo izbiri. 

Preberite več

S strani Tržnega inšpektorata Republike Slovenije smo bili obveščeni o napakah pri centralnih zaponkah ki se uporablja v sistemih za zadrževanje otrok med transportom pri otroških avtosedežev proizvajaca Chicco  model: AUTO-FIX.

Preberite več

Ko imate enkrat otroke, je otroška trgovina pogosto na sporedu nakupov. Tja gremo, ko potrebujemo kakšno novo oblačilo, obutev, pripomoček ali pa najpogosteje kakšno novo igračo. Za otroke je to pravi raj na zemlji, le malo manj so zadovoljni, ko rečete, da si lahko izberejo le eno igračo in ne treh ali petih, ki bi jih radi imeli.

Preberite več

Pred nakupom otroške opreme imejte vedno v mislih, da mora biti otroška oprema najprej varna, potem še vse kaj drugega. Nesreča se kaj hitro pripeti pri majhnih nadebudnežih, zato je pomembno, da imamo vidik varnosti vedno pred očmi.

Preberite več

Zagotovo se vsak starš zaveda, kako pomembna je pravilna izbira opreme otroške sobe za bivanje in razvoj vašega otroka. Seveda je zelo pomembno, kakšno posteljico izberemo, vendar pa ima tudi posteljnina pomembno vrednost.

Preberite več

Ste že naveličani starih otroških posteljnin, kupujete darilo za novorojenčka ali pa sami pričakujete dojenčka in opremljate otroško sobico? Seveda je pomembna tudi posteljnina. Spletna trgovina Mali vragci je v svoje ponudbo dodalo tudi novo otroško posteljnino, ki je na voljo v več barvah.

Preberite več

POMEMBNO OBVESTILO -  O NEVARNOSTI PRI VOZIČKIH BUGABOO CAMELEON

S strani Tržnega inšpektorata Republike Slovenije smo bili obveščeni o napakah pri vgrajenih varovalih otroških vozičkov modelov Bugaboo Cameleon in Bugaboo Donkey.

Preberite več

Spletna trgovina z otroško opremo Mali vragci vam v ponudbi otroških vozičkov predstavlja nov športni otroški voziček, ki ima nastavljivo naslonjalo, varnostno igrajo, nastavljivo oporo za noge, poleg tega pa je vključena tudi strešica. Voziček omogoča stabilno vožnjo po gozdu in tudi na plaži ter je seveda primeren za vožnjo po mestu.

Preberite več

Tehnologija je v današnjih časih že močno razvita, poleg tega pa se še vedno razvija naprej. Uporaba računalnikov in podobnih naprav se kaže vedno bolj v zgodnejših letih. Tablični računalnik iJanko Junior za otroke pa nudi tudi vašemu otroku zabavo in učenje.

Preberite več

Otroški voziček Euro-Cart Passo je sodoben večnamenski otroški voziček. Košara je velika in udobna ter z nastavljivim naslonjalom in vzmetnico. Poleg tega ima košara tega otroškega vozička tudi funkcijo zibanja, kar pomeni, da bo otrok lahko v tem vozičku tudi lažje zaspal. Sedež lahko nastavite tako, da je obrnjen v smer vožnje ali pa nasproti smeri vožnje.

Preberite več

Otroški vozički so ena najbolj uporabnih stvari, ki jih potrebujejo starši mladih otrok. Podjetje Jane je zasnovalo nov otroški voziček, ki je udoben, varen, kompakten in pa hkrati tudi lahek. Njegov sedež je zgrajen tako, da se prilega hrbtu otroka, saj lahko izbirate med nastavitvami treh položajev. Sedež se prav tako da obrniti.

Preberite več

Chicco Polly Magic je nov stolček za hranjenje, ki je primeren tako za novorojenčke, kot tudi za otroke do 3. leta starosti, saj je stolček razstavljiv in ga je mogoče uporabljati na več načinov. Hranjenje dojenčka bo s tem stolčkom enostavno, varno, udobno in hkrati zabavno.

Preberite več

Elektronske varuške že vrsto let pomagajo mamicam, da vedo, kaj se dogaja z otrokom, tudi ko mamica ni v isti sobi kot otrok. V preteklosti so bile elektronske varuške narejene tako, da se je lahko slišal samo zvok, ne pa tudi videla slika. Če je otrok jokal, smo to slišali preko elektronske varuške. Dandanes pa izdelujejo elektronske varuške z videom, tako da lahko našega otroka, poleg tega, da ga slišimo, tudi vidimo.

Preberite več

Avtosedež Concord Absorber XT vašemu otroku ne nudi le udobja ampak tudi visoko raven varnosti. Primeren je tako za krajše kot tudi za daljše potovanje. Sestavljen je iz posebnega sistema, ki omogoča nastavljivo naslonjalo za glavo.

Preberite več

V našo trgovino smo prejeli nov otroški voziček, ki poleg udobne vožnje nudi tudi veliko več stvari, ki jih potrebujemo za našega otroka. Ob nakupu tega otroškega vozička boste zraven dobili tudi previjalno torbo, ...

Preberite več

V naši trgovini vam od sedaj ponujamo nov eleganten, udoben voziček, ki vašemu otroku nudi udobje in veselje do sprehodov. Primeren je tako za novorojenčke, kot tudi za malo večje dojenčke, saj je voziček razstavljiv in primerno oblazinjen.

Preberite več

V spletni otroški trgovini Mali-Vragci.si vam ponujamo najrazličnejšo otroško opremo, s katero si boste olajšali delo in vašemu otroku omogočili bolj udobno, varno in zanimivo življenje. Pa si poglejmo nekaj uporabnih kosov otroške opreme.

Preberite več

Lego kocke

8. 02. 12 18:59

Lego kocke verjetno poznate vsi, saj so to daleč najbolj priljubljene kocke na svetu. Podobno kot so lego kocke priljubljene pri nekoliko starejših otrocih, so pri mlajših priljubljene duplo kocke. Kot verjetno že veste, lego kocke ponujamo tudi v naši spletni trgovini, v tem članku pa si bomo pogledali zgodovino lego kock.

Preberite več

Otroški voziček Mima Xari

Otroški voziček Mima Xari je stilsko oblikovan voziček, zasnovan z eleganco. Udoben je tako za otroka kot starše, na izbiro pa sta dve višini nastavitve sedeža. Z gladko, velurju podobno zunanjostjo in različnimi barvnimi možnostmi unikatni izgled otroškega vozička Mima Xari zagotavlja, da vas bodo na cesti vsi opazili in občudovali.

Preberite več

Smo specializirana otroška trgovina na trgu se pojavljalamo od leta 2010 in vam z vašo pomočjo ponujamo možnost nakupov otroških izdelkov po nizkih cenah.

Ponujamo vam kvalitetne in svetovno priznane blagovne znamke kot so : Chicco,Quinny,Maxi Cosi,Römer,Cybex,Concord … trenutno lahko izbirate med 100 različnimi proizvajalci otroške opreme.V naši izbiro lahko nejdete več kot 5000 različnih izdelkov kot so : vozički,otroški avtosedeži,otroške posteljice,zibelke,otroške sobe,igrače,pripomočki in ostala otroška oprema.Preberite več

Igrače Bruder

24. 12. 11 15:35

Starši pogosto podcenjujejo, kako pomembne so igrače - avtomobili in tovornjaki za otroke. Ne samo zaradi zabave, ki jo igrača otroku ponuja, bolj pomembna je socialna interakcija. Med igranjem z igračami Bruder se bodo vaši otroci naučili sodelovanja, reševanja problemov in premagovanja nepričakovanih ovir.

Preberite več

Srečen in Vesel Božič

24. 12. 11 14:56

V svetli noči, v tihi noči angelčki veseli,
 so na zvezde, svetle zvezde tiho prileteli.
 "Lučke božje drage, pojdite ve z nami.
 Radi bi k ljudem na zemljo, pa ne znamo sami.!"
Preberite več

Otroške posteljice Klups

7. 12. 11 12:56

V spletni trgovini vam ponujamo otroške posteljice Klups v dveh standardnih dimenzijah, in sicer 120x60cm in 140x70cm. Klups je priznano podjetje, ki izdeluje otroške posteljice visoke kvalitete, cena le teh pa se giblje okrog 100 €, kar jih uvršča v srednji cenovni razred.

Preberite več

To počnemo vsi.Kaj počnemo vsi? Spimo!

 Povprečen človek spi na dan od 7-9 ur, kar pomeni več kot 110 dni v letu, kar pomeni več kot 20 let v povprečnem življenju.Zato je zelo pomembno kako preživimo speči čas.Preživeti ga moramo na postelji z udobnimi vzmetnicami še posebej ,ko gre za naše najmlajše.

Preberite več

V našo že tako pestro ponudbo :) smo dodali dva nova modela avtosedežev proizvajalca Concord.Ker verjamemo ,da želite le vrhunsko udobje in največjo varnost za vaše otroke vam predstavljamo Otroški avtosedež Concord Ultimax Isofix in Concord Absorber XT.

Preberite več

Pripravili smo vam prenovljen prostor kjer si lahko ogledate Otroške vozičke v Ljubljani.

Prosimo vas ,da se predhodno najavite na tel: 040/828057 g. Bojana.

Kaj lahko pri nas vidite ?

Otroški voziček bexa B3 in B4
Otroški voziček Osann Beebop
Otroški voziček Bambino World TrikolesnikPreberite več

Ko opremljamo otroško sobo, potrebujemo tudi otroško posteljico ali zibelko. Otroško posteljico v veliko primerih lahko kupimo že v kompletu z ostalim pohištvom. Ko kupujemo otroško posteljico ali zibelko moramo biti pozorni na več stvari, med katerimi naj bo na prvem mestu udobje.

Preberite več

Prenovljeni Mali Vragci

15. 10. 11 10:12

 Dobrodošli na prenovljenih Malih Vragcih, kjer vas čaka malenkost drugačna oblika, prenovljene funkcionalnosti in pohitreno delovanje.

V primeru da najdete še kakšno napako, nam jo prosim sporočite na elektronski naslov, ki ga najdete v kontaktu.
Preberite več