Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Veriga z Igračami za Otroški Voziček - fehn Robos

Nazaj Nazaj
 
 
Veriga z Igračami za Otroški Voziček - fehn Robos
prev
next
Veriga z Igračami za Otroški Voziček - fehn Robos
 

Redna Cena (z DDV): 23,10 €

Spletna Cena (z DDV): 22,00 €

Izdelek je na zalogi

Dobavljivost: 1-3 dni

Veriga z igračami za namestitev na otroški voziček - fehn Robos


Ljubka veriga z igračami za pritrditev na otroški voziček z odstranljivimi figuricami in različnimi funkcijami.

Opis izdelka:

Z verigo igrač na otroškem vozičku in njenimi mehkimi figuricami otroku ne bo več dolgčas, medtem ko ste na poti, in bo vedno imel nekaj, s čimer se bo igral, se dotikal ali samo gledal. Vsaka igrača na verigi mu ponuja drugačno presenečenje: nezlomljivo ogledalo je na zadnji strani mucke, ki mu omogoča opazovanje samega sebe, miška je tudi ropotuljica, pes pa izvaja smešne piskajoče zvoke. Vse igrače so posamično odstranljive.

Verigo z igračami lahko z obroči enostavno pritrdite na otroški voziček. Dolžina cca. 45 cm. Igrače lahko operete le ročno.

Proizvajalec: Od leta 1949 predstavlja blagovna znamka Fehn sinonim za inovacije na področju kakovosti igrač za otroke od njihovega rojstva dalje. Nežno zasnovani otroški izdelki so še posebej mehki in prijetni na otip in idealno darilo za novorojenčke.

Otroške igrače blagovne znamke Fehn ® vam pomagajo spodbujati vašega otroka k pridobivanju in izražanju njegovih motoričnih sposobnosti in pri njegovem razvoju vida, sluha in okusa.

Varnost in kakovost sta naši najpomembnejši prednostni nalogi. Za svoje izdelke uporablja Fehn izključno visoko kakovostne materiale in izvaja stroge varnostne preglede. Poleg tega je vsak posamezen predmet testiran glede njegove varnosti in garancije s strani LGA Qualitest GmbH v Nürnbergu v Nemčiji - vodilni inštitut za testiranje igrač v Nemčiji.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Veriga z Igračami za Otroški Voziček - fehn Robos