Gospodar Prstanov
 
 
 
 

( SKUPINA - PREMIUM ) Vzmetnica Träumeland Spring Air 120x60 cm

Nazaj Nazaj
 
 
( SKUPINA - PREMIUM ) Vzmetnica Träumeland Spring Air 120x60 cm
prev
next
( SKUPINA - PREMIUM ) Vzmetnica Träumeland Spring Air 120x60 cm
 

Redna Cena (z DDV): 228,00 €

Spletna Cena (z DDV): 208,00 €

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: do 10 dni

Otroška Vzmetnica Träumeland Spring Air 120x60 cm  ( SKUPINA - PREMIUM )

Vzmetnica za otroško posteljico Träumeland Spring Air - varnost vašega otroka od prvega dneva dalje!

Vaš otrok je tu in želeli boste, da se udobno naspi tako kot v maminem trebuhu, zato vam priporočamo vzmetnico za otroško posteljico Träumeland Spring Air, ki bo že od prvega dneva poskrbela za zdrav razvoj vašega otroka in ga nežno zazibala v deželo sanj.

Material:

Nadvložek oziroma prevleka za vzmetnico: večnamenska tkanina »Sleep Safety«, prešita s pralnim frotirjem, 3D enojna zračna blazina na enem koncu glave za prezračevanje na področju glave; ob straneh posebna zračna tkanina – prevleka je pralna pri 60° C in jo je mogoče sušiti v sušilnem stroju.

Jedro ležišča: zelo prožne, samostojne in udobne 3D blazinice iz Cellpur pene za večje udobje in točkovno elastičnost, v kombinaciji s 3D zračnimi blazinicami za odlično prezračevanje obeh strani vzmetnice; zračni varnostni robovi.

Podrobnosti o izdelku:

• hrbtenica otroka še ni popolnoma razvita. S točkovno elastičnim jedrom ležišča bodo vretenca vašega otroka optimalno razbremenjena pritiska in še vedno dobro podprta, tako da se lahko hrbtenica vašega otroka zdravo razvija.
• stran vzmetnice za novorojenčke in malčke: Jedro ležišča ima dve različni ležalni površini – stran za novorojenčke in malčke - za njihovo optimalno udobje in stabilnost med spanjem, prilagojeno vsem fazam razvoja otroka. Priporočamo, da pri telesni teži otroka od cca. 12 kg obrnete vzmetnico iz strani za novorojenčke na stran za malčke.
• prezračevanje vzmetnice je bistvenega pomena za vašega otroka: s tem se izogne nezdravemu kopičenju toplote izdihanega CO² in zagotavlja otroku svež zrak.
• vzdolžni robovi vzmetnice so ojačani, kar omogoča optimalno varnost pri otrokovih prvih poskusih vstajanja v otroški posteljici. Träumeland premišljeno izdeluje otroške vzmetnice brez čvrstih robov na obeh krajših stranicah vzmetnice. To preprečuje, da bi otrok položil glavo na čvrsto podlago in tako spal v nezdravem spalnem položaju.
• snemljiva prevleka za vzmetnico: obe ležalni površini prevleke sta drug od druge ločeni. Če bi bilo kaj narobe, ločite nadvložka in spodnjo stran zamenjajte z zgornjo prevleko, tako da bo vaš otrok lahko ponovno nemoteno zaspal, vi pa boste imeli dovolj časa za pranje umazane strani. Kasneje zaprite prevleki s patentno zadrgo vzdolž obeh strani in zopet boste imeli popolno vzmetnico za vašega otroka.
• ta vzmetnica je idealna za otroke z alergijami.
• celotna vzmetnica je glede na Öko - Tex Standard 100, razred 1 za otroke, preizkušena za otrokom škodljive snovi in je označena z znakom Öko - Tex.

Cellpur pena:

 Cellpur pena vsebuje naravni Tencel ®, ki je izdelan iz lesa. Tencel ® naredi peno zelo elastično, hitro vpije vlago in ustvari optimalno, suho klimo za spanje.

3D distančna tkanina:

 Nešteto posameznih poliestrskih vlaken daje 3D distančni tkanini neprimerljivo zračnost in točkovno elastičnost. S tem materialom lahko vaš dojenček svobodno diha in se ne bo potil.

»Sleep Safety« prevleka za vzmetnico:
38% Lyocell (Tencel ®), 28% poliester, 34% poliamid (najlon).

Edinstvena »Sleep Safety« prevleka za vzmetnico ima vgrajeno zaščito pred mokroto in je zelo zračna. Srebrne niti, ki so vtkane v tkanino, zagotavljajo naravno protibakterijsko zaščito. »Sleep Safety« prevleka za vzmetnico je pralna pri 60° C.

Tencel ®:
Tencel ® je ustvaril novo dobo v razvoju tehnologije vlaken. Tencel ® so celulozna vlakna in se proizvaja iz lesa na okolju prijazen način (evropska okoljska nagrada). Združuje prednosti mnogih vlaken: mehak in nežen kot svila, močan kot poliester, lahek za vzdrževanje kot akril, hladen in udoben kot platno, topel kot volna in absorbira 130% več vode kot bombaž.


Pralni frotir:
100% poliester.

Pralni frotir so pralna votla vlakna in je zato primeren za otroke z alergijami. Pralni frotir ima visoko vzdržljivost in je idealna prevleka za Träumeland vzmetnico.


• LGA certifikat.

Otroška vzmetnica »Spring Air« je uvrščena v kategorijo »premium« blagovne znamke podjetja Träumeland. To pomeni, da je vzmetnica izdelana iz visoko kakovostnih materialov za zdrav in varen spalni prostor vašega otroka.

Otroška vzmetnica »Spring Air« se odlikuje s 20 Träumeland prednostnimi točkami in je primerna za alergike.

TRÄUMELAND kakovostni razred:

Da bi vam olajšali izbiro otroške vzmetnice v naši paleti izdelkov, smo vsako od vzmetnic uvrstili v določen razred kakovosti. Višji kakovostni razred je, višja je kakovost vzmetnice. Naslednje točke za materiale in značilnosti vzmetnice pripomorejo k skupnemu številu točk kakovosti vzmetnice:

 

 

                                                         LEGENDA:


Mattress cover:  ( Prevleka vzmetnice )

Prevleka otroške vzmetnice naj bi bila snemljiva in strojno pralna pri 60° C.
Zračna prevleka vzmetnice z vgrajeno zaščito proti mokroti odpravlja potrebo po ne-zračni nepremočljivi prevleki.

1 točka: snemljiva + pralna prevleka
2 točki: prevleka za zdrav spanec = zaščita proti mokroti + zračna  
3 točke: prevleka za varen spanec = zaščita proti mokroti + zračna + antibakterijska.

Divisible cover: ( Ločljiva prevleka vzmetnice )

Dve površini prevleke vzmetnice lahko popolnoma ločite. Èe se zgodi »nezgoda«, lahko enostavno odprete patentno zadrgo prevleke, namestite čisti spodnji del na vrh in pustite vašega otroka dalje spati, vi pa lahko medtem operete umazano površino prevleke. Kasneje enostavno namestite obe strani prevleke čez vzmetnico, ju zaprite in vzmetnica vašega otroka je spet popolna.

Mattress core: ( Jedro vzmetnice )


Material jedra ležišča je še posebej pomemben za spanec vašega otroka.

Materiali, ki jih uporabljamo v naših vzmetnicah, sodijo v tri kakovostne razrede:
1 točka: naravna vlakna in mehka pena
2 točki: visoko kakovostna hladna pena
3 točke: naravni lateks, viskoelastična (»spominska«) pena in posebne vrste pen, vzmetnice s 3-D obliko satja.

Ventilation: ( Prezračevanje )


Prezračevanje vzmetnice je še posebej pomembno za otroke. Prezračevanje preprečuje nezdravo kopičenje toplote in zagotavlja, da gre izdihani CO2 čim dlje od otroka, medtem ko ga nadomesti svež zrak.
1 točka: Dobro prezračevanje z vertikalnimi zračnimi kanali v jedru ležišča.
2 točki: Boljše prezračevanje z vertikalnimi in horizontalnimi zračnimi kanali.
3 točke: Odlično prezračevanje s patentiranim sistemom prezračevanja, horizontalnimi in vertikalnimi zračnimi kanali in posebnimi zračnimi materiali.

Point-by-point elasticity: ( Točkovna elastičnost )


Otrokova hrbtenica še ni popolnoma razvita. Jedro ležišča z dobro točkovno elastičnostjo razbremeni pritisk na hrbtenico, kjer je to potrebno, vendar hkrati še vedno nudi podporo, ki spodbuja zdrav razvoj hrbtenice vašega otroka.

Reinforced edge: ( Ojačani robovi )

Dolgi robovi vzmetnice so okrepljeni, da bi zagotovili otrokovo varnost ob njegovih začetnih poskusih vstajanja v posteljici. Krajše stranice naših vzmetnic niso ojačane, saj bi lahko bila bolj čvrsta površina pod otrokovo glavo vzrok za njegov nezdrav spalni položaj.

Baby side + toddler side: ( Površina za dojenčke + površina za malčke, ki že poskušajo hoditi )

Jedro ležišča ima dve različni spalni površini: površino za dojenčke in površino za malčke, ki že poskušajo hoditi, da bi zagotovili optimalno udobje in podporo v vsaki fazi razvoja vašega otroka. Ko vaš otrok tehta 10 kilogramov ali več, vam priporočamo, da ležišče obrnete na tisto stran, ki je za malčke, ki že poskušajo hoditi.

Oeko-Tex certified: ( Öko-Tex certifikat )

Celotna vzmetnica je bila odobrena in potrjena v skladu z Öko-Tex standardom 100, razredom 1 certificiranim za otroke, testirana za škodljive snovi in označena z oznako Öko-Tex.

Hypoallergenic: ( Hipoalergena vzmetnica )

Te otroške vzmetnice so še posebej primerne za otroke z alergijami.

Potrjena kakovost iz Avstrije in Nemčije

Naši zaposleni se v celoti zavedajo svoje odgovornosti in pripisujejo velik pomen skrbni izdelavi in natančnemu, stalnemu zagotavljanju kakovosti naših izdelkov. Naši izdelki za otroke so testirani za škodljive snovi s strani več neodvisnih institucij.

Öko-Test

Öko-Test je nemška revija za potrošnike, osredotočena na okoljska vprašanja. Vsak mesec neodvisne institucije testirajo več kot 1.000 proizvodov. Prav tako je bila testirana ena od naših vzmetnic za otroke - in ponosni smo, da je prejela najvišjo oceno »zelo dobro« (odlično).

FKT (Die Fördergemeinschaft körperverträglicher Textilien)

Oznaka »medicinsko testiran in preizkušen za škodljive snovi« Društva za promocijo koži neškodljivih tkanin (FKT) opredeljuje telesu prijazne materiale, katerih snovi ne dražijo kože ali škodijo zdravju telesa.

Öko-Tex standard 100

Ta oznaka potrjuje, da so naši izdelki in materiali izjemno primerni za uporabo v otroški postelji. Vse naše vzmetnice so v razredu 1, certificiranim za otroke. Mejne vrednosti v tem razredu so še posebej stroge.

LGA

»LGA testiran za škodljive snovi« certifikat s strani neodvisne institucija LGA opredeljuje peno vzmetnic z nizkimi stopnjami emisij odpadnih plinov in škodljivih snovi.

 

 

Prevleke vzmetnic

Prevleke za zdrav spanec in prevleke za varen spanec blagovne znamke Träumeland imajo posebne lastnosti, ki ustvarijo najboljše možno okolje za spanec vašega otroka:

1. Vlaga se absorbira na površini in ne prodre v jedro ležišča.
2. Prevleke za zdrav in varen spanec so popolnoma zračne.
3. Srebrne niti, vtkane v prevleko za varen spanec, so dodatna prednost, ki ji dajejo naravne, antibakterijske lastnosti.
4. Ni potrebe po neprepustni, nepremočljivi zaščiti za vzmetnice. Jedro ležišča ostane čisto.
5. Prevleke za zdrav spanec in prevleke za varen spanec so snemljive, pralne pri 60° C in primerne za strojno sušenje.

 

Prednosti srebrnih nitk:

• Naravno učinkovite in nestrupene.
• Dokazano odpravljajo 99,9% vseh bakterij v eni uri (ITV Denkendorf, največji nemški tekstilno-raziskovalni center).
• So trajne - se nikoli ne izperejo.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete ( SKUPINA - PREMIUM ) Vzmetnica Träumeland Spring Air 120x60 cm