Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Reer Varnostni Set za dom 36 kos - 7736

Nazaj Nazaj
 
 
Reer Varnostni Set za dom 36 kos - 7736
prev
next
Reer Varnostni Set za dom 36 kos - 7736
 

Redna Cena (z DDV): 27,30 €

Spletna Cena (z DDV): 26,00 €

Izdelek je na zalogi

Dobavljivost: 1-3 dni

Reer varnostni set za dom – 36 kosov - 7736


Vaš vstop v za otroke varen dom!
Vsako leto se zgodi doma več kot 255.000 nesreč z majhnimi otroci – vendar to ni potrebno! Ta varnostni pribor s 36 kosi je bil izdelan prav za takšne nevarnosti, ki prežijo na otroke v njihovem lastnem domu.
Majhne otroke privlačijo nevarna mesta, zato morate te nevarnosti v vašem domu omiliti še preden se bo vaš otrok začel plaziti naokrog. Varovalni set vsebuje na tisoče zanesljivih in inovativnih izdelkov, ki so jih razvili strokovnjaki za varnost otrok iz našega podjetja. Pomagajo vam zavarovati okna, vrata, omare in predale z nevarno vsebino, ostre robove, električne naprave in vtičnice.

V varovalni set so vključeni naslednji varnostni izdelki:

 

Zaščita za okno
Padci skozi okno so pogoste in usodne nesreče, zatorej zaščitite vaša okna. Po namestitvi te zaščite ostane odprta le široka reža. Odrasli lahko odprejo okno kot ponavadi, in sicer tako, da zapiralo stisnejo skupaj. Zaradi izjemno velike površine za lepljenje zaščite na okno vrtanje vanj v večini primerov ni potrebno. Zaščita je primerna za okna s stranskim in nagibnim (kip) odpiranjem. Izdelana je iz trdne, bele plastike.
    


Zapora za vrata iz EVA pene
Ta zapora se lahko vgradi na vsaka vrata. Zagotavlja zanesljivo zaščito pred priprtimi prsti, modricami in preprečuje loputanje z vrati. Varnostna objemka je narejena iz pene, lahko se enostavno pritrdi na vrata in ne poškoduje vrat ali okvirja vrat. Barva: bela.    


Zapiralo za vrata omar
Preprečuje odpiranje soležečih vrat omar s prijemom za gumbe (do 2,5 cm premera) ali ročaje, ki so oddaljeni eden od drugega največ 14 cm. Zapiralo za vrata omar je sestavljeno iz dveh delov in se zapre tako, da oba dela potisnete skupaj. Èe varnostno zapiralo zopet stisnete, se ta odpre. Izdelana je iz trdne, bele plastike.
   

Varnostni zapah za omare in predale
Zaščitite mlade raziskovalce pred kemikalijami, zdravili in drugimi nevarnimi predmeti! Z vgradnjo varnostnega zapaha v notranjost omare ali predala ostane odprta le široka reža. Za popustitev zapaha ga s prstom narahlo potisnite v stran. Vgrajena varnostna objemka preprečuje podplutbe prstov. Izdelana iz trdne, bele plastike.    


Zaščita za vogale
Ostri vogali na okenskih policah, mizah in podobno lahko povzročijo, resne poškodbe, še zlasti oči in na področju glave. Vgradnja zaščite je enostavna z uporabo lepilnih trakov, ki jih lahko kasneje odstranite brez ostankov. Kotniki so izdelani iz mehke plastike, prozorni, višina 2,5 cm.    


Zapah za hladilnik
Hladilnik je za mnoge otroke zelo zanimiva in razburljiva hišna naprava. Ta varnostni zapah onemogoča njegovo odpiranje, odraslim pa ga uspe brez težav odpreti le z eno roko. Zapah prilepite na hladilnik in že bo izven dosega vaših otrok. Po končani otroški igri lahko zapah zopet odstranite. Izdelan je iz trdne, bele plastike.


Zaščita za električne vtičnice
Zlasti za majhne otroke so vtičnice izjemno privlačne. Varnostne zaščite se privijejo na vtičnice z vijakom. Ko želite vtič potegniti ven, se vtičnica samodejno zapre, kar zanesljivo prepreči nezgode z elektriko. Izdelana je iz trdne, bele plastike.
 


Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Reer Varnostni Set za dom 36 kos - 7736