Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Previjalna Miza Geuther Varix SL

Nazaj Nazaj
 
 
Previjalna Miza Geuther Varix SL
prev
next
Previjalna Miza Geuther Varix SL
 

Redna Cena (z DDV): 144,59 €

Spletna Cena (z DDV): 137,70 €

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 4-5 tednov

Previjalna miza Geuther Varix SL

Luksuzen salon osebne nege.

Previjalna miza Varix SL je izredna kombinacija mizice za previjanje in kopalne kadi: dodatne točke si je pridobila s široko, mehko podlago za previjanje, dobro oblikovano otroško kopalno kadjo, primerno košaro za shranjevanje vseh predmetov za osebno nego, predvsem pa z varno namestitvijo Tummy Tub kopalne kadi. Ljubiteljem kopanja se tako ni potrebno odreči temu udobju!

Previjalna miza Varix SL ima vse pod kontrolo, tudi večjo kopalno kad, ki je lahko široka vse do 76 cm oziroma z razširitvenim podaljškom širine do 88 cm. Èvrste noge držijo previjalno mizico stabilno na tleh in s tem preprečujejo njeno drsenje in nagibanje - tudi med daljšimi vodnimi borbami. Prav tako smo upoštevali tudi vidik staršev: kromirano ogrodje je lahko nastavljivo po višini (za 10 cm) in je zato izredno blaga za vašo hrbtenico. Ko previjalne mizice ne uporabljate več, ta kombinacija zavzema le 93 cm v zloženem položaju.

Da bi imeli vse potrebščine za nego otroka na dosegu rok, je viseča košarica izredno praktična. Košarica je vključena v dobavo, medtem ko kopalna kad ni vključena.

Lastnosti:


• vključena košarica
• kopalna kad ni vključena
• nastavljiva višina previjalne mizice za 10 cm
• primerna za kopalno kad širine do 76 cm
• GS odobreno.

Previjalna podloga je na voljo v sledečih barvnih kombinacijah: 01, 06, 07, 10, 12, 17, 18, 19, 97 ( pri naročilu navedite vašo številko barvne kombinacije! )


Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Previjalna Miza Geuther Varix SL