Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Previjalna Miza Geuther Aqualino

Nazaj Nazaj
 
 
Previjalna Miza Geuther Aqualino
prev
next
Previjalna Miza Geuther Aqualino
 

Redna Cena (z DDV): 171,36 €

Spletna Cena (z DDV): 163,20 €

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 4-5 tednov

Previjalna miza in kopalna kad Geuther Aqualino – spremenljiva vsestranskost!

Prostor za razvajanje na kopnem in v vodi: manjši ko je otrok, več časa preživi na previjalni mizi. Da bi se izognili izgubi dragocenih sekund pri interakciji z vašim otrokom med njegovim previjanjem in predvsem zavoljo njegove varnosti ima previjalna miza Aqualino vgrajen prostor za shranjevanje vseh pomembnih potrebščin za nego – tako ste vedno pripravljeni, saj imate takoj vse na dosegu rok.

Izjemno debela oblazinjena previjalna podlaga dodatno podaljšuje mehke trenutke. Ko je čas za kopanje, potisnite kopalno kad navzven na levo ali desno, odvisno od tega, kje je več prostora. Èe želite, lahko nato umaknete prostorno kopalno kad pod previjalno podlago.

Za previjalno mizo Aqualino se najde skorajda povsod prostor - brez zapletene namestitve. Udobna kombinacija previjalne mize in kopalne kadi je nastavljiva do 10 cm v višino in do 15 cm v globino.

Lastnosti:

• vključena kopalna kad in previjalna podloga
• do 10 cm nastavljiva višina
• do 15 cm nastavljiva globina
• GS odobreno
• OPOMBA: Dodatna oprema in drugi dodatki niso vključeni v dobavo!

Previjalna podloga je na voljo v sledečih barvnih kombinacijah: 10, 17, 18, 19, 97 ( pri naročilu navedite vašo številko barvne kombinacije! )


Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Previjalna Miza Geuther Aqualino