Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Prenosna Otroška Igrača za Avtomobilsko Okno - fehn Robos

Nazaj Nazaj
 
 
Prenosna Otroška Igrača za Avtomobilsko Okno - fehn Robos
prev
next
Prenosna Otroška Igrača za Avtomobilsko Okno - fehn Robos
 

Redna Cena (z DDV): 22,05 €

Spletna Cena (z DDV): 21,00 €

Izdelek je na zalogi

Dobavljivost: 1-3 dni

Prenosna otroška igrača v obliki psa za namestitev na okna vozila - fehn Robos


Ljubka in majhna prenosna otroška igrača z vakuumskim priseskom za pritrditev na avtomobilska okna.

Opis izdelka:

To prikupno prenosno igračo je mogoče pritrditi s priseskom na katerokoli okno. Olepša vsako okno v avtomobilu ali v otroški sobi in je hkrati tudi sijajna igrača za vašega otroka.

Vaši otroci se lahko v ogledalu gledajo in sami raziskujejo. Prenosna igrača ima tudi igralni telefon s funkcijo pravega zvonjenja in fotoaparat z vgrajenim piskom. Sestavni deli igrače so mehki in veselih barv ter spodbujajo vašega otroka k oprijemanju, igri in odkrivanju.

Velikost cca. 30 cm.

Proizvajalec: Od leta 1949 predstavlja blagovna znamka Fehn sinonim za inovacije na področju kakovosti igrač za otroke od njihovega rojstva dalje. Nežno zasnovani otroški izdelki so še posebej mehki in prijetni na otip in idealno darilo za novorojenčke.

Otroške igrače blagovne znamke Fehn ® vam pomagajo spodbujati vašega otroka k pridobivanju in izražanju njegovih motoričnih sposobnosti in pri njegovem razvoju vida, sluha in okusa.

Varnost in kakovost sta naši najpomembnejši prednostni nalogi. Za svoje izdelke uporablja Fehn izključno visoko kakovostne materiale in izvaja stroge varnostne preglede. Poleg tega je vsak posamezen predmet testiran glede njegove varnosti in garancije s strani LGA Qualitest GmbH v Nürnbergu v Nemčiji - vodilni inštitut za testiranje igrač v Nemčiji.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Prenosna Otroška Igrača za Avtomobilsko Okno - fehn Robos