Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Otroške FOTO Tapete Walltastic Licensed - WayBuloo

Nazaj Nazaj
 
 
Otroške FOTO Tapete Walltastic Licensed - WayBuloo
prev
next
Otroške FOTO Tapete Walltastic Licensed - WayBuloo
 

Redna Cena (z DDV): 53,55 €

Spletna Cena (z DDV): 51,00 €

Izdelek je na zalogi

Dobavljivost: 1-3 dni

Otroške Sobne FOTO Tapete Walltastic


Ali želite ustvariti spalnico za vaše otroke, ki je zabavna, impresivna in ki bo povečala njihovo spalnico, otroško sobo, igralno sobo ali sobo za družabne igre? Ponujamo vam enostavno namestljivo stensko dekoracijo Walltastic®, ki je domiselna in na pogled zelo privlačna stenska tapeta. Vsaka dekoracija je najvišje kakovosti in naredi vaš prostor osupljiv le v dvanajstih preprostih korakih.

Papir, uporabljen pri izdelkih Walltastic®, izdelujejo podjetja podvržena programu trajnostnega upravljanja z gozdovi in imajo certifikat ISO 14001 za ohranitev in izboljšanje kakovosti okolja in ekosistema.

Walltastic ima edinstveno modro podlago, kar pomeni, da vam ni potrebno odstraniti obstoječih tapet, če tega ne želite, saj se preko nje vzorca starih tapet ne bo videlo skozi. Na steno jo nanesite z lepilom.

Zelo podrobni, unikatni, 3D računalniško obdelani stenski vzorci primerni za dojenčke in najstnike. Enostavno lepljenje iz 12 kosov. Primerno za otroške spalnice, otroške sobe, igralnice in sobe za družabne igre. Walltastic tapete so interaktivne in izobraževalne za vaše otroke, saj jim omogočajo možnost prepoznavanja vseh elementov določenega dizajna, kot npr. živali in podobe.

Preuredite otroško spalnico s temi okrasnimi stenskimi tapetami iz dvanajstih trakov podobnih tapetam, pri čemer vsaka meri 50,8 cm x 121,9 cm (dolžina x višina) in je del celovitega dizajna v velikosti 305 cm x približno 244 cm (dolžina x višina). Nanesite jih z lepilom.

Značilnosti:

• dimenzija: 305 cm x približno 244 cm (dolžina x višina). Sestavljena iz 12 trakov, kar pomeni, da rezanje ali merjenje dolgih in nerodnih zvitkov tapet ni potrebno!
• Walltastic ima edinstveno modro podlago, kar pomeni, da vam ni potrebno odstraniti obstoječih tapet, če tega ne želite, saj se preko nje vzorca starih tapet ne bo videlo skozi.
• Naj bo otroška soba vaših otrok zabaven prostor.
• Na steno jo nanesite z lepilom. ( ni vključen! ).
• Dobava tapet v poštnem zvitku, tako kot stenske tapete.
 

Lepilo za Otroške sobne FOTO TAPETE Walltastic lahko dobite na spodnji povezavi:

http://www.mali-vragci.si/lepilo-za-tapete-veta-special-p-1583.html

Pred pričetkom:

Vzorci stenskih tapet so na panelih. Priporočamo vam, da še pred začetkom lepljenja postavite panele na tla v pravilnem vrstnem redu, da bi preverili morebitne napake na izdelku. V kolikor ste odkrili kakršnokoli napako, se še pred njihovim lepljenjem na stene obrnite na vašega dobavitelja. Ker postavitev prvega panela določa celoten izgled končnega vzorca, si vzemite dodaten čas za njihovo natančno namestitev.

Namestitev panelov:

Upoštevajte navodila proizvajalca glede vrstnega reda namestitve panelov. Ne čakajte predolgo med namestitvijo vsakega panela, saj v tem primeru paneli ne bodo pravilno poravnani. Vzorci se pričnejo na steni sušiti, zato bodite pripravljeni z nadaljevanjem namestitve naslednjega panela, vse dokler ni delo v celoti opravljeno in šele nato si vzemite odmor. Pogosto je za vsak panel moker vzorec 1,25 cm večji od suhega. Pazljivo odstranite odvečno lepilo s sprednje strani vzorca s pomočjo mehke krpe. Preveč drgnjenja ali čiščenja lahko odstrani črnilo na papirju.

Navodila:

1. Izberite kos številka 1.
2. Položite trak, obrnjen z vzorcem navzdol, na ravno površino. Nanesite lepilo za stenske tapete in ga namestite na steno.
3. Ponovite korake za kose od 2 do 12.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Otroške FOTO Tapete Walltastic Licensed - WayBuloo