Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Otroška Posteljnina MilPol 10 Delna - Žirafi - Oranžna

Nazaj Nazaj
 
 
Otroška Posteljnina MilPol 10 Delna - Žirafi - Oranžna
prev
next
Otroška Posteljnina MilPol 10 Delna - Žirafi - Oranžna
 

Redna Cena (z DDV): 115,67 €

Spletna Cena (z DDV): 110,16 €

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 2-3 tedne
NLB Brez obrestni kredit

Otroška Posteljnina Milpol 10 Delna

Komplet vsebuje:

1. Prevleka za vzglavnik dimenzije 40x60 cm se zapenja z varno zadrgo. Material prevleke je 100% bombaž s certifikatom Oeko-Tex.

2. Prevleka za odejo dimenzije 90x120 cm ali 100x135 cm ( možna izbira dimenzije ) se zapenja z varno zadrgo. Izdelana je iz 100%-nega bombaža s certifikatom Oeko-Tex.

3. Obroba za otroško posteljico z zaokroženim vzglavjem (višina 40 cm) je okrašena z vezenjem. Vzglavnik je obrobljen z naborki in okrašen z okrasno nitjo v barvi vezenine. Dolg trak omogoča trdno pričvrstitev varnostne obloge na otroško posteljico. Obloga se med uporabo ne deformira, saj je prilagojena točnim dimenzijam in dobro sešita. Izdelana je iz 100% bombaža s certifikatom Oeko-Tex in iz povsem antialergene elastične in silikonske tkanine.

4. Vzglavnik dimenzije 40x60 cm je izdelan iz visoko kakovostnih silikonskih vlaken - je mehak, topel, zračen in 100% antialergen. Uporabljeni materiali in šivi omogočajo večkratno pranje vzglavnika ne da bi pri tem izgubil svoje prvotne mehanske lastnosti. Zunanja plast je bela, izdelana je iz 100% bombaža. Bombažni materiali so skladni z Öko-Tex standardom.

5. Odeja dimenzije 90x120 cm ali 100x135 cm ( možna izbira dimenzije ) je izdelana iz visoko kakovostnih silikonskih vlaken – je mehka, topla, zračna in 100% antialergena. Uporabljeni materiali in šivi omogočajo večkratno pranje vzglavnika ne da bi pri tem izgubil svoje prvotne mehanske lastnosti. Zunanja plast je bela, izdelana je iz 100% bombaža. Bombažni materiali so skladni z Öko-Tex standardom.

6. Mreža proti komarjem iz nežnega, barvnega šifona dimenzije 275x175 ali 480x175 ( možna izbira dimenzije ) cm lahko namestite na vsako otroško posteljico. Mogoče jo je namestiti tako na dolgo stranico otroške posteljice – funkcija zaščite pred komarji kot na krajšo stranico posteljice - funkcija baldahina. Mreža proti komarjem je okrašena s tkanino, ki je obšita z okrasno nitjo in se ujema s celotnim kompletom posteljnine. Dolžina mreže proti komarjem zagotavlja zaščito vašega malčka, tudi ko je vzmetnica v najnižjem položaju. Mreža proti komarjem je izdelana iz mehkega šifona, ki ščiti vašega otroka pred insekti, vendar pa ne preprečuje dostop svetlobe.

7. Lok/pentlja Kokarda - lep, z mehkim polnilom iz bombaža.

8. Obesek - v obliki dveh src ali lune z zvezdami je lep dodatek za otroško posteljo. Če želite pritegniti pozornost vašega malčka v prvih mesecih življenja, mu dodajte ta obesek na vrh baldahina.

9. Rjuha za otroško posteljico je izdelana iz 100% certificiranega organskega bombaža, ki zagotavlja zdravje in dobro počutje vaših otrok.

10. Ogrodje baldahina – bele barve, stabilen, primeren za vsak sistem in za vsako otroško posteljico in zibelko.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Otroška Posteljnina MilPol 10 Delna - Žirafi - Oranžna