Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Otroška Posteljnina Feretti 6 Delna - PRESTIGE Bee Yellow - RAZPRODAJA

Nazaj Nazaj
 
 
Otroška Posteljnina Feretti 6 Delna - PRESTIGE Bee Yellow - RAZPRODAJA
prev
next
Otroška Posteljnina Feretti 6 Delna - PRESTIGE Bee Yellow - RAZPRODAJA
 

Redna Cena (z DDV): 139,23 €

Spletna Cena (z DDV): 90,00 €

Izdelek je na zalogi

Dobavljivost: 1-3 dni

Otroška Posteljnina Feretti 6 Delna - PRESTIGE


Komplet vključuje:

• Prevleka za odejo z zadrgo - 100x135 cm
• Odeja - 100x 130 cm
• Prevelka za vzglavnik z zadrgo - 40x60 cm
• Vzglavnik 40x60 cm
• Obroba za glavo z zadrgo - 180 cm  ( Easy Wash System )
• Prevleka za vzmetnico - 65x125 cm ( primerno za vzmetnico 120x60 cm ! )


• Pralno v pralnem stroju na 40° C
• 100 % bombaž  + jacquard

Otroška posteljnina Feretti

Lastnosti:

• otroška posteljnina Feretti je izdelana iz naravnih tkanin - bombaža s kombinacijo žakardnega tkanja, da ne bi povzročala draženja med dotikanjem občutljive kože vašega otroka
• zaradi sistema Purista je naša posteljnina bakteriostatična in ostaja sveža dlje časa
• Ingeo polnjenje v naših odejah je naravnega izvora, zaradi katerega se vlaga enostavno filtrira stran in zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Ingeo polnjenje je popolnoma biološko razgradljivo.
• naše odeje polnjene s puhom ne povzročajo alergij
• embalaža naših izdelkov je izdelana iz popolnoma biološko razgradljive folije PEVA.

Jacquard:

Ta oznaka pomeni, da je izdelek narejen z uporabo žakarske statve, posebno tehniko, ki omogoča, da se vzorec vtisne v tkanino. Prestižna kolekcija posteljnine je okrašena z lepimi žakardnimi motivi, ki ji dajejo videz izjemnega stila.

Antibakterijska otroška posteljnina - PURISTA sistem obdelave


Sistem Purista je nov način bakteriostatične obdelave materialov, uporabljenih pri antibakterijski otroški posteljnini. Purista obdelava je namenjena preprečevanju razvoja bakterij in mikroorganizmov in zagotavlja, da izdelki, kot so npr. posteljnina, ostanejo sveži daljše časovno obdobje, kar povečuje udobje in dobro počutje uporabnikov - idealna rešitev v današnjem hitro razvijajočem se svetu. Slika prikazuje način, kako ta vrsta obdelave preprečuje nastanek in generacijo neprijetnih vonjav. Z nadzorom razvoja bakterij obdelava Purista preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav, kar zagotavlja, da ostanejo vsi materiali, kot je npr. antibakterijska otroška posteljnina, čisti in sveži. Vsi materiali, ki so predmet tovrstne obdelave, so v celoti hipoalergenski in mehki na dotik. Purista se naravno veže na vlakna v materialu, kar povzroča, da je antibakterijska posteljnina, ki je iz nje izdelana, v celoti odporna na normalno pranje in sušenje.

Antibakterijsko otroško posteljnino s Purista obdelavo je mogoče prati manj pogosto in pri nižjih temperaturah za boljši končni rezultat.

Daunasan:


Daunasan in Daunafresh sta blagovni znamki, ki pripadata Zvezi evropskih proizvajalcev posteljnine in ostalih posteljnih dodatkov iz perja in puha. Združenje zagotavlja, da so polnila iz puha, označena s to oznako, v skladu z evropskim standardom EN 12935. Puh in perje redno preverjajo v neodvisnih laboratorijih. Celoten postopek priprave puha in perja, ki se uporablja v polnilu, se izvaja zelo previdno. Perje najprej umivajo približno eno uro (s 6-8 spiranji na cikel), nato sušijo pri 100° C in razkužijo. Zadnja faza je sestavljena iz testiranja čistosti v laboratoriju.Posteljnina iz Ingeo™  vlaken za dojenčke - preverite prednosti

Ingeo™ so naravno pridobljena vlakna, pridobljena izključno iz koruznih semen in se uporabljajo za polnjenje prešitih odej, ki nudijo neverjetno toplotno izolacijo z vzdrževanjem stalne temperature med spanjem. Za Ingeo ™ vlakna je značilna boljša lastnost prodiranja vlage kot pri drugih naravnih in umetnih vlaknih. To pomeni, da se telo vašega otroka ne pregreje in zato takšna posteljnina neposredno vpliva na udobje med spanjem. Lahko se počutite varne, saj so ta vlakna popolnoma higienična, in študije, ki jih izvajajo neodvisni inštituti, dokazujejo, da med njimi ni povezanih alergijskih reakcij. Ingeo ™ vlakna, uporabljena v posteljnini za dojenčke in otroke, odvračajo razvoj bakterij. Mogoče jih je velikokrat več oprati in posušiti in so zelo praktična za uporabo. Le prešite odeje iz 100% Ingeo ™ vlaken izpolnjujejo parametre, ki se pričakujejo od posteljnine zasnovane posebej za dojenčke in otroke.


Prednosti v primerjavi z drugimi izdelki

Ingeo logo raziskava, ki jih izvaja Inštitut Hohenstein, je pokazala, da izdelki iz 100% Ingeo™ vlaken ali izdelani skupaj z bombažem bistveno presegajo primerljive izdelke, ki so narejeni iz poliestra / bombaža, v smislu prepustnosti zraka, toplotne izolacije in lastnosti odstranjevanja vlage. Nakup posteljnine za dojenčke in otroke iz Ingeo vlaken™ torej zagotavlja, da bo vaš otrok užival miren, zdrav in neprekinjen spanec.

Evenfill:


Naše odeje so sešite in prešite z uporabo Evenfill sistema, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev polnjenja in odpravlja »hladne cone«. To pomeni, da je celotna odeja preprosto zelo mehka in topla.


Enostavno likanje:

Odlična rešitev za prezaposlene mame. Prestižna linija posteljnine vam ponuja inovativno rešitev z Japonske. Zahvaljujoč tehnologiji »state-of-the-art« je potrebno posteljnino, potem ko jo vzamete iz pralnega stroja, le raztegniti ali silovito pretresti in je ni potrebno po sušenju zlikati. In če se boste vseeno odločili uporabiti likalnik, zadostuje le nekaj potegov z njim in že bo posteljnina idealno gladka. Pranje posteljnine še nikoli ni bilo tako preprosto in - še pomembneje - tako hitro.


Sistem enostavnega pranja:

Vsa Feretti posteljnina je opremljena s sistemom »Easy Wash« (enostavno pranje). Ta sistem omogoča strojno pranje in likanje brez kakršne koli nevarnosti pred poškodbami polnila. Vse kar morate storiti je, da odprete prevleko in odstranite del, ki ne zahteva pranja. Ko je prevleka oprana in zlikana, vstavite polnilo in prevleko zaprite.


PEVA folija:

Ker nam ni vseeno za okolje, smo nadomestili PCV folijo, ki se uporablja za izdelavo embalaže za posteljnine, s PEVA folijo. PEVA je eko-folija iz rastlinskih materialov (modificiran škrob), ki je z lahkoto na voljo in je, kar je najpomembneje, v celoti obnovljiva. PEVA folije so okolju prijazne in razpadejo v vodo, ogljikov dioksid in organske ostanke (kompost) v treh mesecih. Barvila in pigmenti, ki se uporabljajo v PEVA folijah, ne vsebujejo težkih kovin in nimajo nikakršnega vpliva na okolje in posteljnino, ki je v njej pakirana. PEVA folije so odlična alternativa za plastiko in so v celoti biološko razgradljive. Z nakupom izdelkov v tej embalaži pokažete svojo skrb za okolje.


Bombaž:

Izbiramo materiale iz katerih je naša posteljnina sešita z največjo možno skrbnostjo. Uporabljamo le bombaž najvišje kakovosti, ki daje naši posteljnini izjemno gladek in mehak občutek zaradi česar je tudi zelo vzdržljiv.


Hipoalergenski izdelki:

Zaradi skrbi za naše stranke si prizadevamo zagotavljati, da so naši izdelki najboljše kakovosti in da izpolnjujejo mednarodne standarde. Naša posteljnina in dodatki, ki spremljajo našo ponudbo, so hipoalergenski in varni za otroke.


Nomite:

Nomite znak pomeni, da je izdelek primeren za ljudi, ki so alergični na pršice prisotne v hišnem prahu. Zaradi svojih izjemnih lastnosti, kot sta prilagodljivost na toploto in temperaturo, odeje polnjene s puhom zagotavljajo zdrav in udoben spanec.


Polnilo iz puha:

Dolgo časa smo razmišljali o tem, ali naj našim strankam ponudimo prešite odeje polnjene s puhom. Tako kot vse mame nismo bili prepričani, ali bi bila to prava izbira. Prvi pozitivni signali so bili rezultati raziskav, ki jih izvajajo na Univerzi v Frankfurtu in medicinski šoli v Wellington-u v Novi Zelandiji, ki so dokazali - v nasprotju s splošnim prepričanjem - da posteljnina iz puha ne povzroča kakršnekoli nevarnosti za ljudi z alergijami; nasprotno, zagotavlja jim pogoje za izjemno udobno spanje. Naslednji korak je predstavljal začetek sodelovanja s podjetjem Kauffmann iz Avstrije, ki je proizvajalec posteljnine iz puha najvišje kakovosti. Posteljnina ni le izjemno lahka, topla in prijetna, temveč tudi izdelana v skladu s najstrožjimi Nomite in Daunasan standardi z uporabo najnovejše tehnologije. Še preden se puh namesti v polnilo, se le-ta opere v vodi  in za njegovo prečiščenje uporabi Grander tehnologijo. Feretti odeje iz puha lahko operete strojno na 60° C, pri čemer priporočamo uporabo pralnega praška ali detergenta za pranje volne. Vsakodnevno pretresanje prešitih odej pomaga pri ohranjevanju enakomerne porazdelitve puha, redno zračenje pa omogoča, da ostanejo sveže. Mi že vemo, da so naši izdelki s polnili iz puha odličen izdelek. Upamo, da ste se odločili zaupati nam in zaviti vašega otroka v občutljivo in mehko posteljnino iz puha.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Otroška Posteljnina Feretti 6 Delna - PRESTIGE Bee Yellow - RAZPRODAJA