Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Obposteljna Posteljica tobi - Babybay Midi/Mini - ( BELA Lakirano ) - 120102

Nazaj Nazaj
 
 
Obposteljna Posteljica tobi - Babybay Midi/Mini - ( BELA Lakirano ) - 120102
prev
next
Obposteljna Posteljica tobi - Babybay Midi/Mini - ( BELA Lakirano ) - 120102
 

Redna Cena (z DDV): 182,07 €

Spletna Cena (z DDV): 173,40 €

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 3-4 tedne

Obposteljna otroška posteljica Tobi Babybay Mini/Midi

Oglejte si tudi Video!

Genialna otroška posteljica, ki bo omogočila vašemu otroku udobno spanje in vas čisto navdušila! Domiselno zasnovana obpostelja posteljica Babybay je lahko enostavno pritrjena na katerokoli posteljo že v nekaj preprostih korakih, tako da lahko vaš otrok spi blizu staršev - končno prijetne noči znova za vso družino!

Kljub temu, da je za novorojenčke občutek neposredne bližine matere ključnega pomena za njihovo umiritev in varnost, se mnogi starši odločijo pustiti ponoči svoje otroke same v njihovi sobi.

Pri tem lahko pomaga Babybay.

Vaš otrok bo lahko spal zraven vas varno in udobno nameščen v svoji mali posteljici, medtem ko lahko ohranite tesen stik z njim, pri tem pa ne bo motil vaših normalnih spalnih navad. Tudi babice in strokovnjaki za dojenje priporočajo Babybay obposteljno posteljico kot idealno posteljico za dojenčke!

Popolnoma prilagodljiva za vse vrste postel!

Babybay obposteljna posteljica je enostavno nastavljiva po višini in jo lahko pritrdite na katerokoli posteljo brez truda in uporabe orodja. Dva kovinska ročaja, pritrjena na posteljo staršev, sta vse, kar potrebujete za varno in zanesljivo pritrditev obposteljne posteljice. Njena odstranitev je prav tako enostavna, ko želite obposteljno posteljico uporabiti čez dan kot zibelko. Ta izdelek je patentiran.

Prav tako smo pomislili tudi na pomožna ležišča in postelje s širokim ogrodjem: razširitvena plošča zapolnjuje vrzel med vzmetnico in posteljo in hkrati ustvarja več prostora za spanje vašega otroka. In ko le-ta ni več potrebna, se lahko razširitvena plošča uporabljajo kot praktična stenska polica za otroško sobo.

Babybay Midi – srednje velika obposteljna posteljica:

Ta linearna zasnova je tudi najbolj cenovno ugodna Babybay obposteljna posteljica. Ima enake prednosti kot druge Babybay obposteljne posteljice: hitra montaža, enostavna nastavitev višine in pritrditev brez uporabe orodja.

Babybay Midi lahko spremenite tudi v klop, previjalno mizico za lutke, potovalno otroško posteljico, zaščitno ograjico za igranje (s pomočjo dodatne opreme).

Na voljo v svetli polmatirani in beli polmatirani barvi.

Lastnosti:

• dimenzije: dolžina 86 cm, globina 41 cm, višina 79 cm
• teža: 11 kg
• ležalna površina: 80 x 40 cm
• preizkušeno in testirano skladno z evropskimi varnostnimi standardi TUV / GS
• obroba in vzmetnica nista vključeni v dobavo
• uporabna do starosti otroka približno 9 mesecev.

OPOMBA:

Tekstilni dodatki in Vzmetnica niso vključeni v to ponudbo !

Certifikati in priznanja:


Masivna, stabilna, trajna in enostavna za čiščenje

Babybay obposteljna posteljica je v celoti izdelana iz prvovrstnega masivnega bukovega lesa iz Nemčije – in ne iz poceni iverne plošče. Èvrsta konstrukcija zagotavlja njeno dolgotrajno obstojnost in prečke so dovolj močne, da prenesejo veliko obremenitev - ne bi mogla biti bolj varna.

Bukov les ima naravne antistatične in antibakterijske lastnosti in je zato zelo primeren za zagotavljanje zdravja vašega otroka. Na voljo je izbira različnih premazov, od neobdelanih do lakiranih z nestrupenimi izdelki v beli, polmat, svetli ali kolonialni rjavi barvi. Lakirane zaključke enostavno očistite tako, da jih občasno obrišete z vlažno krpo. Pri neobdelanih zaključkih lahko sledi manjših odrgnin ali manjše poškodbe enostavno odstranite s finim smirkovim papirjem. Neobdelan les lahko tudi večkrat ponovno obdelate (na primer kasneje impregnirate).


Enostavna montaža

Babybay obposteljna posteljica je priročno pakirana za njen enostaven in okolju prijazen transport. Lahko razumljiva navodila in vključeno orodje pomagata pri njeni enostavni montaži - v manj kot petih minutah bo vaša Babybay obposteljna posteljica pripravljena za uporabo.
Enostavna montaža omogoča uporabo obposteljne posteljice tudi kot stabilne potovalne posteljice, da bi se vaš otrok počutil tako kot doma ne glede na to, kje ste. Obposteljno posteljico je prav tako tudi enostavno razstaviti le v nekaj korakih in se lepo prilega v vaš prtljažnik avtomobila, tako da ima lahko vaš otrok vedno s seboj svojo lastno majhno posteljico.


Osnovni model vključuje:

• ogrodje obposteljne posteljice
• osnovna plošča s štirimi nosilci
• dva posteljna adapterja
• vsi potrebni vijaki
• imbus ključ
• navodila za montažo in uporabo.

Dokazana kakovost iz Nemčije

Izdelki Babybay so razviti v Nemčiji, proizvedeni v Evropski uniji ter izdelani iz lokalnega bukovega lesa. Na ta način se bomo lahko izognili dolgi in okolju neprijazni oskrbi ter zagotavljali stalno visoko kakovost naših končnih izdelkov.

Naravni in okolju prijazni

Les je dragocena in trajnostna surovina. S skrbno izbiro materialov, trdno konstrukcijo in kakovostnimi zaključki vam lahko ponudimo kos pohištva, ki bo vaši družini z veseljem služil v prihodnjih letih. Varnost Babybay izdelkov, tako za človeka kot tudi za naravo, je za nas zelo pomembna. Naši proizvodni postopki so okolju prijazni in ne uporabljajo materialov, ki vsebujejo strupene snovi.

Za zagotavljanje in zaščito dolgoročnega preživetja naših lokalnih gozdov za vsako drevo, ki ga posekamo za naš proizvodni proces, zasadimo novo. Prav tako smo v ta postopek zavezali tudi naše dobavitelje, za katerega tudi ustrezno garantiramo.


Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Obposteljna Posteljica tobi - Babybay Midi/Mini - ( BELA Lakirano ) - 120102