Gospodar Prstanov
 
 
 
 

Igralni Obok z Aktivnostmi fehn Robos za Okna v Avtomobilu in Stolčke

Nazaj Nazaj
 
 
Igralni Obok z Aktivnostmi fehn Robos za Okna v Avtomobilu in Stolčke
prev
next
Igralni Obok z Aktivnostmi fehn Robos za Okna v Avtomobilu in Stolčke
 

Redna Cena (z DDV): 24,36 €

Spletna Cena (z DDV): 23,20 €

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: po dogovoru

Igralni obok z aktivnostmi fehn - Robos za otroške stolčke za hranjenje in za okna v vozilu


Igralni obok z aktivnostmi s tremi odstranljivimi igračami lahko z vakuumskimi priseski namestite na otroški stolček za hranjenje ali na avtomobilsko okno.

Opis izdelka:

Ta igralni obok ima vse, kar potrebuje vaš otrok, in ga lahko vzamete kamorkoli s seboj. Mehke, prijazne živali spodbujajo vašega otroka k razvoju dotika, oprijema, k igri in odkrivanju. Pisane male živali imajo različne funkcije: miška zacvili, ko jo pritisnete, in kar spodbuja vašega otroka k pritisku. Majhen pes ima ropotuljico in majhna mucka ob pritisku zaigra melodijo.

Obroč z aktivnostmi lahko z vakuumskimi priseski pritrdite na otroški stolček za hranjenje ali na okno v avtomobilu. Posamezne igrače lahko z Velcro trakovi pritrdite tudi na ročaj otroškega vozička. Velikost cca. 26 cm.

Proizvajalec: Od leta 1949 predstavlja blagovna znamka Fehn sinonim za inovacije na področju kakovosti igrač za otroke od njihovega rojstva dalje. Nežno zasnovani otroški izdelki so še posebej mehki in prijetni na otip in idealno darilo za novorojenčke.

Otroške igrače blagovne znamke Fehn ® vam pomagajo spodbujati vašega otroka k pridobivanju in izražanju njegovih motoričnih sposobnosti in pri njegovem razvoju vida, sluha in okusa.

Varnost in kakovost sta naši najpomembnejši prednostni nalogi. Za svoje izdelke uporablja Fehn izključno visoko kakovostne materiale in izvaja stroge varnostne preglede. Poleg tega je vsak posamezen predmet testiran glede njegove varnosti in garancije s strani LGA Qualitest GmbH v Nürnbergu v Nemčiji - vodilni inštitut za testiranje igrač v Nemčiji.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete Igralni Obok z Aktivnostmi fehn Robos za Okna v Avtomobilu in Stolčke