Gospodar Prstanov
 
 
 
 

fehn Robos Ropotuljica Kocka

Nazaj Nazaj
 
 
fehn Robos Ropotuljica Kocka
prev
next
fehn Robos Ropotuljica Kocka
 

Redna Cena (z DDV): 18,38 €

Spletna Cena (z DDV): 17,50 €

Izdelek je na zalogi

Dobavljivost: 1-3 dni

Mehka kocka s prenosnim telefonom Fehn Robos


Mehka kocka iz različnih materialov z melodijo, ogledalom, zvoncem in obročkom za grizljanje.

Vaš otrok lahko preko igre s Fehn-ovimi kockami odkriva in raziskuje svoje čute.

Različni materiali, sestavni deli za grizljanje, ogledalo, aplikacije in melodije v »prenosnem telefonu« bodo nadvse očarali vašega otroka. Prav tako je v središču kocke tudi zvonček. Kocka ima tudi obroč, da jo lahko varno namestite, kjerkoli že ste.

Velikost kocke cca. 9 x 9 cm.

Proizvajalec: Od leta 1949 predstavlja blagovna znamka Fehn sinonim za inovacije na področju kakovosti igrač za otroke od njihovega rojstva dalje. Nežno zasnovani otroški izdelki so še posebej mehki in prijetni na otip in idealno darilo za novorojenčke.

Otroške igrače blagovne znamke Fehn ® vam pomagajo spodbujati vašega otroka k pridobivanju in izražanju njegovih motoričnih sposobnosti in pri njegovem razvoju vida, sluha in okusa.

Varnost in kakovost sta naši najpomembnejši prednostni nalogi. Za svoje izdelke uporablja Fehn izključno visoko kakovostne materiale in izvaja stroge varnostne preglede. Poleg tega je vsak posamezen predmet testiran glede njegove varnosti in garancije s strani LGA Qualitest GmbH v Nürnbergu v Nemčiji - vodilni inštitut za testiranje igrač v Nemčiji.

Napišite svoj komentar

Trenutno ocenjujete fehn Robos Ropotuljica Kocka